shutterstock 1891274596

"Misdadig!" Friese papa moet kinderen na zwemles BUITEN afdrogen vanwege QR-apartheid

Binnenlandnov 11 2021, 17:08
Marianne Zwagerman en Jenny Douwes zijn zich kapotgeschrokken door foto's uit Friesland. Op de foto's zie je namelijk hoe een vader zijn twee kids buiten het zwembad, in de openlucht afdroogt. Want hij mag niet naar binnen vanwege de QR-code gekte.
Dat wij ons eigen volk dit aandoen is te afgrijselijk voor woorden. Als dit de nieuwe realiteit is in Nederland wil ik geen Nederlander meer zijn. Want dan zijn Nederlanders een koud, egoïstisch, psychopatisch volk geworden.
Kijk maar eens naar deze foto's die gedeeld worden door Jenny Douwes:
https://twitter.com/JennyDouwes/status/1458737428349521922
Marianne Zwagerman reageert op de enige juiste, terechte manier: door dit misdadig te noemen. En door er emotioneel van te worden.
https://twitter.com/mariannezw/status/1458798732300980229
Iedere Nederlander die dit niet keihard veroordeeld moet zich kapotschamen. En elke ranzige, dictatoriale, discriminerende, totalitaire, fascistische politicus die het steunt moet zo snel mogelijk met pek en veren weggejaagd worden. Ja, dat geldt ook - zéker, zelfs - voor die ranzige misbaksels van D66.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Als wij dit pikken, als wij dit laten gebeuren zijn we onze nationaliteit niet waard. Dan zijn we zielige, minderwaardige slaven van een hardvochtig systeem... niet omdat we daar met geweld toe worden gedwongen, maar omdat we te bang zijn om op te staan.
https://twitter.com/tunahankuzu/status/1458832151730868227
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten