Oud-VVD Senator en ‘Medisch Ethica’ Heleen Depuis: ‘Tijd van vriendelijke maatregelen tegen ongevaccineerden is voorbij’

Heleen Dupuis is oud-senator voor de VVD. Je zou daarom verwachten dat ze het fascistische kabinetsbeleid van harte steunt. Dat wordt immers uitgevoerd onder leiding van een VVD-premier. Nou, inderdaad, dat is precies wat ze doet. Ze vindt het allemaal ge-wel-dig. Want, zegt ze op de radio, de “tijd van vriendelijke maatregelen is voorbij.” Voor ongevaccineerden moet wat deze ‘liberaal’ (uhm, tsja) gelden: wie niet horen wil, moet maar voelen.

“De vraag is,” zei Dupuis op 13 november (dat was afgelopen zaterdag, twee dagen geleden) “welke ruimte er is om vriendelijke maatregelen te nemen.” Oh, nou dat vind ik helemaal geen vraag, maar zij wel. En ze het antwoord ook al. “Ik denk dat die tijd voorbij is,” voegt ze als echte wannabe dictator toe. “85 procent van alle Nederlanders is gevaccineerd en die worden nu gegijzeld door een kleinere groep – een véél kleinere groep – die dat absoluut niet wil.”

“En ja, dan is toch de vraag” gaat ze stug verder, “wat moet je als overheid dan doen? Moet je dan die 85 procent gijzelen? Dat lijkt mij toch moeilijk verdedigbaar.” Want, jawel, die anderen kunnen zich nu alsnog laten vaccineren. “Als ze zich nu laten vaccineren hebben ze over drie weken in ieder geval wat immuniteit opgebouwd.”

“Dus ja, ik denk eigenlijk dat dit een situatie is waarin we niet meer moeten zeuren maar gewoon echt dus de strenge maatregelen moeten nemen om [aan] deze pandemie een eind te maken.”

Vaccinatiedrang

Met andere woorden: ongevaccineerden hebben twee keuzes. Of ze laten zich nu alsnog inenten waardoor ze over een paar weken een iets van normaal leven kunnen leiden, of ze doen dat niet en worden lekker thuis opgesloten. Tuig. Dat zal ze leren. Met hun koppigheid.

Dus, vraagt de presentatrice, eigenlijk “bent u nu wel voor vaccinatiedrang?” “Ja, antwoordt de zogenaamde medisch ethica daarop, “niet voor dwang [met een w.], dat vind ik echt te ver gaan. Maar drang, ik denk dat we geen keuze hebben. Soms zijn de feiten zo ernstig… Soms heb je geen keus. Ik denk dat het moment aangebroken is dat de keus moet zijn: zo strak mogelijk en dan niet de hele samenleving gijzelen, maar de mensen die echt het gevaar opleveren, om die niet toe te laten tot het publieke domein.”

Oh ja, zegt ze voor de goede orde snel nog even, “het is beroerd,” maar… “ja, ze kiezen er eigenlijk ook zelf voor.”

Eigen schuld, dikke bult. Jij laat je niet “prikken,” dan zoek je het maar uit. En trouwens, je bent een smerig gevaar voor de rest van de mensen. Onrein! Bijna, durf ik het te zeggen, een untermensch!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Lekker he, VVD’ers als Heleen Dupuis? Zó ontzettend liberáál dat ze bijna fascistisch zijn. Nou ja, bijna

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. KippiX

  Alle fascisten mogen maar roepen, dreigen en framen! Terwijl normale mensen niet eens meer een recht van spreken hebben. Ik voel een tijd aankomen waarin we onszelf lijfelijk zullen moeten verdedigen tegen dit tuig. En laat de aanval nou net de beste verdediging zijn! Dit walgelijke mens zou 1 jaar geleden in de media aan de schandpaal genageld zijn! Opsluiten die heks!

  1. henk43

   Helaas…. Zij heeft gelijk het kan niet anders

   1. RvdBe

    Henkie denkt dat als iedereen braaf z’n spuitje wat niet werkt haalt en precies doet wat hem verteld word, hij terug gaat naar het oude normaal en corona weggaat.
    Henkie is een brave man.

    1. henk43

     Henkie is een brave man.

     Dank je wel .Het is mij een eer dat uit jouw mond te horen.

    2. Xyz1234

     Braaf en vooral heel onwetend.

   2. Trithing

    Nee honkie, zij heeft natuurlijk geen gelijk, sinds de invoering van de medisch discriminerende coronapas voor gevaccineerden knallen de “besmettingen” door het dak, het zijn niet de ongevaccineerden die het probleem zijn maar de gevaccineerden.

 2. Nostradamus

  Begin dan met de ongevaccineerde niet westerse allochtonen. Dan ben je gelijk van bijna het gehele probleem af en zijn maatregelen helemaal niet meer nodig.

  1. Piet Paaltjens

   Interessant, Nostradamus vindt gedwongen vaccinatie best wel een goed idee maar dan alleen voor allochtonen.

   1. Piepertje

    Ik krijg steeds meer het idee, dat jij zelf niet gevaccineerd ben, omdat je toch niet buiten kan gaan en vrienden en familie willen al helemaal niets met je te doen hebben.

    1. Nostradamus

     Als het over een bepaalde groep gaat dan schiet Zwarte Piet Pispaaltje gelijk in een stuip. Volgens mij is het (I’m not assuming it’s gender) teleurgesteld en was ‘het’ het liest als islamitische negroïde vrouw ter wereld gekomen 😂😂😂🤣🤣🤣

     1. Piet Paaltjens

      Nostra heeft zich vastgepraat en begint van de narigheid maar over iets anders te zwammen.

     2. Nostradamus

      Het is duidelijk dat ik aangeef waar het probleem ligt waar de wokies van in een stuip schieten.
      Jij bent zelf een racistische vaccinazi die het liefst alleen blanke autochtonen in een opvoedingskamp ziet. Ik herken marxisten wel aan hun gebral. Yak, walgelijke ventje jij. Iemand die zedenmisdrijven met kinderen goed praat.

  2. KippiX

   Nee hoor. Reken maar dat de groep ‘ongevaccineerden’ veel groter is dan die 15%.
   Anders zitten ze niet zoveel druk uit te oefenen.
   De allochtonen zijn maar een fractie.

   1. Nostradamus

    Meer dan 50% met covid in het ziekenhuis is allochtoon. Daarvan is het grootste deel niet westers. Dat zijn feiten die de slappelingen in het clownkabinet en de M S M dit niet durven benoemen. Dus kan er niet gericht aangepakt worden en zijn alle ongevaccineerden de löl. Of ze van covid hersteld zijn of niet.

 3. Piet Paaltjens

  “85 procent van alle Nederlanders is gevaccineerd en die worden nu gegijzeld door een kleinere groep – een véél kleinere groep – die dat absoluut niet wil.”
  En ja, dan is toch de vraag wat moet je als overheid dan doen? Moet je dan die 85 procent gijzelen? Dat lijkt mij toch moeilijk verdedigbaar.”

  Inderdaad.

  1. KippiX

   @Piet Paaltjens Van redactieleden en moderators wordt niet verwacht dat zij meedoen op het forum om de boel op te hitsen. Dus houd eens op met die onzin van je en ga je werk doen ACHTER de schermen!

   1. Piet Paaltjens

    ‘Van redactieleden en moderators wordt niet verwacht dat zij meedoen op het forum om de boel op te hitsen.’

    Dat lijkt me ook maar ik heb ook geen aanwijzingen dat dit gebeurt.

    1. september

     Ik heb hier ook zelden iemand van de redactie zien reageren en je bent niet van de redactie en die Kippix blijft die onzin maar zeggen,hij moet zelf die grote bek van hem,de Idioot!!!

     1. Woordkunst

      Toch weer aan het hielenlikken, half zachte?

  2. Averroes

   Als jouw vaccin zo goed werkt, waar maak je je dan druk over?
   Of werkt het blijkbaar niet. En wil je dat straks alle bijwerkingen op lange termijn ook die veel kleinere groep te pakken neemt. Want Engnek Takma, jouw bloedvaten zitten straks verstopt met eiwit klonters. En je voelt het al aankomen. En wij moeten mee de afgrond in.

   1. Piet Paaltjens

    “jouw bloedvaten zitten straks verstopt met eiwit klonters.”

    O gruwel! Heb je een wetenschappelijke bron voor deze medische voorspelling?

    1. Jack Flash

     Die “kleine groep” is groter aan het worden.
     Wordt nog gezellig.

    2. september

     Dat heb ik ook nergens gelezen en het aantal gevaccineerden neemt nog steeds met de dag toe.Die Averroes zegt maar wat.

  3. Mistgabel

   69% is maar gevaccineerd.
   85% is boven de 70 jaar.

   Wanneer stoppen ze eens met die leugens…

  4. Heineken

   Hoezo gijzelen.

   Jij kan covid 19 SARS ook nog steeds overdragen!!
   Alleen jij hebt die digitale ster, die jou plots een ubermensch maakt en blijkbaar ook 85% van Nederland.
   Maar dat geeft jou nog steeds niet het recht, anders denkende te chanteren en te kneden naar de meerderheid.

  5. RvdBe

   85% laat zich idd gijzelen door het kabinet, 15% verzet zich daar tegen, je hebt de vrije keus tot welke groep je wilt behoren.

  6. AS210854

   Piet, zo gaat het met de moslims in ons land ook, een kleine groep moslim gijzelen de Nederlanders met , hoofddoekjes bij de politie, terwijl politie neutraliteit moet uitstralen. Halal vlees , terwijl wij in Nederland voor verdoofd slachten gaan. Homo’s, lesbiennes vrij over straat moeten kunnen zonder lastig gevallen te worden door moslims. ENZ ENZ ENZ.

  7. dumbfarmer

   wel knap.. dat door het beleid dat in het verleden gevoerd is, en nog steeds gevoerd wordt, het domweg mogelijk/nodig is dat de overgrote meerderheid last heeft van een minderheid..
   Is dat niet constant hetzelfde gelazer met die muppetshow dat een minderheid het verstiert voor de meerderheid? Allerlei hobby/subsidie clubjes die er dankbaar gebruik van maken..

  8. Trithing

   Vorig jaar was niemand gevaccineerd en hadden we 5000 “besmettingen”, nu is 87% gevaccineerd en hebben we inmiddels 19.000 “besmettingen” en dit is begonnen sinds de invoering van de medisch discriminerende coronapas voor gevaccineerden

  9. leukeditter

   gvd smerig pietje ga eens in belgie kijken , ga is in engeland kijken ga is in brazilie kijken , ga is in indonesie kijken enzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz …de priklustigen zijn de oorzaak van deze shit lopen de deuren plat in de ziekenhuizen, afvoeren en naar een eiland waar ze lekker kunnen prikken , als je nou nog niet ziet hoe dit komt ben je niet alleen lomp maar ook nog rijp voor een galg

 4. Duckday

  Wat krijgen we hierna .Het gas is onbetaalbaar geworden. Dus men moet een alternatief gaan zoeken. Maar dat zal ze wel lukken met zulke mensen in de politiek.

 5. Neko-

  Waarom die maatregelen? Omdat gesteld word dat de ongevaccineerden beschermd moeten worden. Willen die ongevaccineerden dat? Ongeacht of ik wel of niet-gevaccineerd ben, doe ik zelf een risico analyse op bezigheden, en heb ik de overheid niet nodig om mij te zeggen wat ik wel en niet kan/mag doen. Vind ik betutteling, en daar heb ik de overheid niet voor nodig.

  Alleen blijkt dat door een deel van diezelfde gevaccineerden blind afgegaan word op wat de overheid roept… ofwel met de QR code hoef je je nergens meer zorgen over te maken, en is die 1,5 meter of mondkapjes allemaal niet meer nodig. Dit terwijl we weten dat dit niet zo is… je bent nog net zo besmettelijk en vatbaar voor de ziekte, alleen zijn de gevolgen blijkbaar in de meeste (niet alle) gevallen milder.

  Als iemand ziek word, en de zorg moet belasten (gevaccineerd of ongevaccineerd) dan is dat zo. Als de zorg dat echter niet aankan, dan is dat een gevolg van bezuinigingen die de overheid genomen heeft, een toegenomen werk/administratieve druk, of een overvloed aan managers/salariskosten waardoor de zorg slecht in zichzelf kan investeren met het budget dat ze hebben. Mogelijk een combinatie van die dingen.

  In plaats van een beroep te doen op iedereen en tegelijk de zorg te hervormen (investeringen, training, minder administratieve taken, minder managers en meer handen aan het bed), laat de overheid de zorg zijn beloop en gaat vol dictator met het maken van een tweedeling in de samenleving en aanwakkeren (in ieder geval niet temperen!) van de ‘haat’ die gevaccineerden en ongevaccineerden jegens elkaar beginnen te voelen.

  Als er iemand zijn verantwoordelijkheid niet neemt (of dat in ieder geval niet laat zien) is het de overheid. Daarna dat deel van de gevaccineerden die de QR code als vrijbrief beschouwen en nergens risicos zien, en pas daarna de ongevaccineerden (en dan zelfs alleen nog dat deel dat alle logische maatregelen compleet negeert).

  Dus waarom de ongevaccineerden dan als enige de zwarte piet toegepeeld krijgen…

  Blijkbaar omdat de overheid niet wil toegeven dat ze bepaalde taken verzuimd hebben, die ook nu nog niet aan willen pakken en het afschuiven van de schuldvraag makkelijker is.
  Omdat een deel van de gevaccineerden het makkelijker vind anderen (ongevaccineerden) de schuld te geven, want zelf verantwoording nemen voor het feit dat je als gevaccineerde OOK kunt bijdragen aan die druk in de zorg is ongemakkelijk.

  Als laatste… stop met de benaming vaccin. Een vaccin impliceert dat je daarmee immuun word voor een ziekte, terwijl dat in geval van Covid19 NIET zo is… We noemen de jaarlijkse griepprik immers ook geen griepvaccin… Juist die benaming zet veel mensen ook al op het verkeerde been.

  1. Piet Paaltjens

   “Ongeacht of ik wel of niet-gevaccineerd ben, doe ik zelf een risico analyse op bezigheden, en heb ik de overheid niet nodig om mij te zeggen wat ik wel en niet kan/mag doen. ”

   Gelukkig was je zo verstandig het advies van de Overheid op te volgen en liet je je vaccineren.

   Mijn complimenten.

   1. Neko-

    Als jij dat zo wil lezen… Ik heb me niet over mijn eigen status uitgesproken, maar meer gesteld dat of ik nu wel of niet gevaccineerd ben ik mijn verantwoordelijkheid voor mijn eigen doen en laten neem, en daar niet de dwangmatigheid van de overheid of politici voor nodig heb.

    Ongeacht mijn vaccinatiestatus houd ik rekening met logische dingen (en dus niet per definitie alles wat vanuit Den Haag komt waar ik soms de logica niet in kan ontdekken of onderbouwen) die ik kan doen om het risico voor mijzelf zoveel mogelijk te beperken.

    Mijn vaccinatie status gaat niemand behalve mijzelf iets aan. Derhalve doe ik ook niet mee met die tweedeling via die QR samenleving. Als ik gevaccineerd zou zijn gebruik ik die QR code niet, en als ik niet gevaccineerd zou zijn heb ik die code niet eens. In een vrij land heb ik geen code nodig om die dingen te doen die ik wil doen.

   2. Hardline

    Dit is wel vaker het geval bij Piet P., gewoon een leugen verzinnen om zijn eigen onnozelheid te verbergen.

    Piet P. is aan het aftakelen, wellicht ondersteuning zoeken?.

   3. Trithing

    Pietje is onethisch hond die structureel gist naar medisch geheime gegevens

 6. rafi

  Wanneer wordt dat ouwe wijf nou eens dement? Beter dement dan psychopathisch zoals nu. De mongooltjes die van dit VVD-Untermensch niet hadden mogen leven maar geaborteerd hadden moeten worden heb ik oneindig veel liever dan haar.

 7. Mistgabel

  Dat is de vrouw van Piet paaltjens

 8. Lampall

  ” Er ist Wieder Da “

 9. Lampall

  De corona “vaccins”” zijn nog steeds in een testfase tot 2023. dus 👉 experimenteel 👈!
  Wordt door de Jonge, Overheid ,Media steeds overheen gewalst.
  Dus dat hele circus van ( dwangmatige,dan wel verplichte) vaccinatie, qr-code . uitsluiting enz is op níéts gebaseerd.
  Men kan mensen níét verplichten Proefkonijn te zijn !

  1. Branzino

   @Lampall
   Het is maar waar je de meeste waarde aan hecht. Definitieve goedkeuring volgt in 2023, of niet natuurlijk. Maar het medicijn is ook goedgekeurd door de EMA. Het eerste ondersteunt je mening, maar het tweede argument heeft ook betekenis en is tot nu altijd de start geweest van het inzetten van een vaccin of medicijn. Ik zou de toelichtingen bij die goedkeuring nog eens aandachtig lezen en dan nagaan of je nog steeds vindt, dat het onder geen voorwaarde toegepast mag worden. Voor mij is het duidelijk.

   1. Lampall

    Hoe onafhankelijk en betrouwbaar is EMA ? iets hierover al in 2018.

    https://www.parool.nl/nieuws/sp-ema-moet-losser-van-farmaceuten~b962c6f1/

   2. Trithing

    Het is TIJDELIJK “goedgekeurd” en in experimentele fase, dus iedereen die deze experimentele vloeistof heeft gekregen is onderdeel van een experiment.

    1. Branzino

     @Trithing
     “Het is TIJDELIJK “goedgekeurd” en in experimentele fase”

     Het is niet TIJDELIJK, maar voorwaardelijk goedgekeurd. Lees die toelichting van het CBG nu eerst eens. Daar staat het heel duidelijk, bijvoorbeeld dat het niet experimenteel is. Dat wordt door ondeskundige buitenstaanders verzonnen.
     Ik geef je de tekst, wel zo gemakkelijk:

     De coronavaccins zijn niet experimenteel. De coronavaccins zijn wel ‘voorwaardelijk’ goedgekeurd. En daar zit vaak het misverstand. Voorwaardelijk klinkt als ‘voorlopig’, alsof het vaccin eigenlijk nog niet aan alle eisen voldoet. Alsof er nog gegevens missen. Alsof de eerste proeven nog lopen. Maar dat beeld klopt niet.

     Een voorwaardelijk goedgekeurd vaccin voldoet aan de eisen wat betreft werkzaamheid, veiligheid en kwaliteit. De fabrikant moet alleen nog voldoen aan voorwaarden. Zo moet zij nog het eindrapport van de studies en de lange termijn gegevens aanleveren. Bijvoorbeeld of het vaccin ook werkt bij kinderen. Of bij zwangere vrouwen. Ook moet de fabrikant op gezette tijden gegevens aanleveren, bijvoorbeeld over bijwerkingen. Dat helpt ons om zeldzame bijwerkingen snel in beeld te krijgen. Zulke extra checks komen vaker voor bij nieuwe vaccins en medicijnen.

     1. Trithing

      Het is natuurlijk wel experimenteel, ze kunnen schrijven wat ze willen, er is immers geen data.
      Het muggenziften over tijdelijk of voorwaardelijk zit in je gene, elk gezond weldenkend mens heeft allang in de gaten dat het niet voorwaardelijk is want het zal gewoon doorgedrukt worden, zelfs met de immens vele vaccinatieschades en vaccinatiedoden.

     2. Piet Paaltjens

      Ik zie dat Trithing de oogkleppen voor en de vingers stijf in de oren houdt.

      Tegen zoveel domheid valt niet te praten.

     3. Trithing

      Aldus de prikfascist pietje die zijn prikfascistische harses diep in het zand steekt zodat hij de feiten niet wil erkennen….

     4. Krasvast

      Het beste resultaat behaal je als je hem volstrekt negeert, dan doe je hem pas echt pijn! 100% succes verzekerd.

     5. Piet PaaItjens

      Je kunt mij negeren, Krasvast.
      Maar ik blijf gewoon mijn onzin op dit blog plempen. Al negeert iedereen mij, ik blijf DDS tròllen. Leg je er maar gewoon bij neer.

     6. Trithing

      Je kunt immers ook niet anders Pietje PaaItjens

     7. Piet PaaItjens

      Klopt, beste Trithing.
      Je kunt mij het beste omschrijven als een uitermate trieste loser die alleen maar dwarsligt om negatieve reacties uit te lokken.
      En dat gaat mij goed af, al zeg ik het zelf.

     8. Krasvast

      @Piet PaaItjens: Ik weet het…

   3. Lampall

    De EMA is uiterst onbetrouwbaar , heeft sterke (Financiële ) banden met de Big Pharma.
    Verschillende Partijen hebben hier al vóór Corona vragen over gesteld, oa, de SP.
    heb diverse malen hier gepost met linkjes, maar komt niet door.

    1. Trithing

     Maar dat weet dus elk gezond weldenkend mens

  2. Piet Paaltjens

   Lees dit eens, Lampall,

   ht*ps://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2021/06/02/column-over-medicijnen-coronavaccins-experimenteel

   1. rafi

    Jij verspreidt alleen maar nep-nieuws, ambtenaar.

   2. Branzino

    @Piet Paaltjens
    Duidelijke verwijzing. Het is dus voorlopig toegelaten, wat vooral betekent, dat werkzaam, veilig en van goede kwaliteit is en alleen nog aan een aantal vooral administratieve voorwaarden voldaan moet worden. Ik hoop, maar vertrouw daar niet zo maar op, dat deze discussie nu uit de wereld is. Jammer, dat men hier meer geloof hecht aan dubieuze beoordelaars dan aan het CBG. Baudet speelt daar een uiterst dubieuze rol in. Misschien kan hij eens uitleggen wat hij precies experimenteel vindt aan die vaccins.

    1. Mistgabel

     h*tps://www.hln.be/buitenland/amerikanen-met-verzwakt-immuunsysteem-kunnen-vierde-prik-krijgen~ac74d7ed/

     Hoe duidelijker moet het zijn dat de vaccins niet werken?

     Piet heeft wel antwoord…

     1. Branzino

      @Mistgabel
      Inderdaad, ik heb wel een toelichting als het niet helemaal begrijpt. Maar ik twijfel of je het niet begrijpt of je van de domme houdt. Er zijn namelijk mensen die om verschillende redenen een verzwakt immuunsysteem hebben. Dat wordt hier ook uittentreuren verteld. Bij kankerpatiënten, mensen met auto-immuunziekten, maar ook de meeste ouderen en veel andere patiëntgroepen kan het immuunsysteem afgezwakt zijn. Dan werkt een vaccin niet of minder, omdat de werking van een vaccin nu eenmaal is gebaseerd op het uitlokken van een immuunreactie.
      Die mensen wil men in Amerika een derde of zelfs vierde vaccinatie geven, om de patiënten waar dat nog mogelijk is toch een immuunreactie uit te lokken. Meer is het niet. Het zegt helemaal niets over de kwaliteit van de vaccins voor het gros van de mensen, want daar werkt het zoals het hoort.
      In Amerika gaat men heel ver om iedereen te helpen., Maar er vallen met zekerheid toch wat mensen buiten de boor, waar de vaccins helemaal niets doen.

     2. Trithing

      Sommige bedenken allerlei excuses, proberen anderen weg te zetten als dom of in dit geval dat branzino het allemaal wel even uit gaat leggen, terwijl wij allemaal weten hoe het zit hoor

    2. Branzino

     @Trithing
     “… terwijl wij allemaal weten hoe het zit hoor ”

     Jij wel, daar twijfel ik niet aan, maar voor anderen is dat niet zo vanzelfsprekend. Er worden hier de meest onwaarschijnlijke beweringen gedaan en conclusies getrokken. Mistgabel suggereerde a.h.v. hret genoemde artikel ook iets over de werkzaamheid van de vaccins, slechts een voorbeeld.

     1. Trithing

      De bijwerkingen van deze experimentele vloeistof is niet bekend op langer termijn, overigens wordt het volk onderworpen aan een experiment, wij weten dat dit grondwettelijk verboden is, het is verboden om het volk aan experimenten te onderwerpen….

     2. Krasvast

      En het is verboden op grond van de Neurenberg code. Maar ja, velen staan vrijwillig in de rij en denken niet verder dan de naald lang is.

 10. Heineken

  Je zou haar toch een kamer in het bejaardenhuis toe wensen.
  Deze moderne versie van Florrie Rost van Tonningen – Heubel.

  1. Bunky01

   Wat zou je denken van de voltooid leven pil van D66?

 11. Adriaen van Bergen

  Waarom zijn het telkens mensen zo oud als Methusalem die voor de jongeren bepalen dat ze in een totalitaire staat moeten gaan leven?
  1,5 meter, masker, PCRtest, prik, qrcode, allemaal totalitair en dragen niets bij tot de volksgezondheid.
  In tegendeel.

 12. sonny

  Helene is bang voor een dodelijke besmetting, ze is nog zoooo jong en lelijk

 13. Jaegelmeister

  Heleen Gespuis

 14. Mistgabel

  h*tps://www.hln.be/buitenland/amerikanen-met-verzwakt-immuunsysteem-kunnen-vierde-prik-krijgen~ac74d7ed/

  Hoe duidelijker moet het zijn dat de vaccins niet werken?

  Piet heeft wel antwoord…

  1. Mistgabel

   https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5263362/booster-prik-coronavaccin-coronavirus-gezondheid-verenigde-staten

   h*tps://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/09/vaccinatie-2022-kabinet-prikken-herhaalvaccinatie/

   h*tps://www.telegraaf.nl/nieuws/1302385088/amerikanen-met-verzwakt-immuunsysteem-mogen-vierde-prik-halen

  2. Mistgabel

   h*tps://www.telegraaf.nl/nieuws/1302385088/amerikanen-met-verzwakt-immuunsysteem-mogen-vierde-prik-halen

 15. Uwehetgeweten

  Ausweis, AUSWEIS JETZT SOFORT.

 16. Re-al

  Zoals alle andere VVD’ers, kan ook deze oude dame, niet denken.

  Want :
  Geen enkele medische ingreep, kan ooit verplicht worden.

  1. Docm

   Waarom niet?

   1. Re-al

    @Docm : Grondrecht : zelf-beschikking.
    Maar het staat je vrij, allerlei medische ingrepen op jezelf toe te [ laten ] passen.

   2. Woordkunst

    Waarom wel?

 17. J. Punt

  een oude verongelijkte dame in een verwaarloosde villa die om 11 uur s’morgens de 1e pak slobberwijn soldaat maakt. Indien gepasseerd komen de familieleden eindelijk langs om de buit te verdelen.

 18. P. Puk

  Moet deze mummie zich ook zonodig uitspreken? Opzouten met dat wijf. Wat dat mokkel er allemaal uitgooit is niet te geloven. Gluiperds zijn al die VVD’ers.

  1. Piet Paaltjens

   Je bent een primitieve sukkel, Puk. Depuis heeft meer intelligentie in haar teennagel dan jij in je hele lijf.

 19. Florissa

  76,wat moet dat ouwe wijf ,die blijft uit de ruif vreten,en af en toe voor dank een spuit modder .

 20. Itsme

  Britse versie CBS: Sterftecijfer gevaccineerden nu ZES KEER HOGER dan ongevaccineerden – Wetenschappelijk topteam analyseert statistieken: Er is geen pandemie, maar schade door misdiagnoses en overheidsbeleid – Als er na alle aangetoonde leugens nu nog geen massaal verzet komt, dreigt vanaf 2022 een angstwekkend scenario

  —————————————————————————————————————————————–

  De hoofdredacteur van het wereldwijd gerenommeerde British Medical Journal heeft in een door de media genegeerde presentatie in Washington compleet de vloer aangeveegd met het ook door de Nederlandse regering nog altijd volgehouden valse narratief dat er een ‘pandemie van ongevaccineerden’ zou zijn, en dat er daarom weer mondkapjes, social distancing en lockdown achtige maatregelen moesten komen. Peter Doshi liet aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en statistieken zien wat er ècht aan de hand is, en legde pijnlijk de vinger op hoe de wereldbevolking wordt gemanipuleerd om te geloven dat de huidige ‘vaccins’ effectief zouden zijn.

  ‘Op de farmacie school onderwijs ik een verplicht vak over hoe je de medische literatuur kritisch moet evalueren… Het stemt mij treurig dat wij op dit moment een superverzadigde samenleving zijn met een houding van ‘iedereen weet het’, waarin intellectuele nieuwsgierigheid is doodgemaakt, wat tot zelfcensuur heeft geleid,’ vatte Doshi de feitelijk val van de Westerse beschaving voor het totalitaire communisme – dat als belangrijke kenmerken de onderdrukking van vrijheid en een eigen onafhankelijke mening heeft – samen.

  Pandemie van vaxxers, niet van ongevaccineerden

  Hij vroeg zich hardop af waarom ons nog steeds wordt voorgehouden dat er ‘een pandemie van ongevaccineerden is’, terwijl in realiteit ‘de meeste Covid ziekenhuisopnames en -doden volledig gevaccineerden zijn‘. De data van het ONS (het Britse CBS) bevestigen dit: het sterftecijfer onder dubbel gevaccineerden is nu al ZES keer hoger dan onder ongevaccineerden (5).

  In tal van andere landen zoals de VS, Israël en België en wordt hetzelfde geconstateerd: de ziekenhuizen liggen vol met doodzieke vaxxers, inclusief pasgeboren baby’s met hartproblemen omdat hun moeders zich tegen Covid lieten injecteren. (Deze harde feiten uit de echte wereld halen de jongste twee gemanipuleerde studies van het CDC, bedoeld om de ‘vaccins’ te promoten, compleet onderuit.)

  Doshi wees erop dat de claims dat de ‘vaccins levens redden’ enkel waren gebaseerd op de (‘Wij van WC Eend’) cijfers van Pfizer en Moderna, die van 70.000 deelnemers van de testfasen slechts één dode meldden. De klinische testen van de Covid injecties hebben in werkelijkheid echter geen enkele vermindering van het aantal doden aangetoond.

 21. De witte roos

  Zullen ze ook zo’n grote mond hebben als de galg in zicht komt.

 22. ET007

  Mensen reageren met afschuw op de term tribunaal, maar ondertussen roepen ze zelf op tot vervolgingen als bepaalde beslissingen niet in hun straatje passen. Dupuist zou het goed gedaan hebben in 38-45 als we het woordje vervolgen in onze mond durven te nemen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.