Thierry Baudet overweegt aangifte tegen Volt-spuitdreiger Nilüfer Gündogan: ‘Bedreigend, agressief, en intimiderend!’

Thierry Baudet vindt het totaal onacceptabel dat Volt-stalinist Nilüfer Gündogan hem feitelijk met een “spuit tegen fascisme” bedreigde. Hij overweegt aangifte te doen, stelt de FVD-leider. En legt vervolgens ook nog eens uit dat haar opmerking sowieso belachelijk is omdat FVD zich juist verzet tegen fascisme. Anders dan Volt.

Eerder vandaag kwam Nilüfer Gündogan op bijzonder negatieve wijze in het nieuws omdat ze een werkelijk wanstaltige tweet de wereld in had gestuurd over Thierry Baudet. Want de tweet was ronduit stalinistisch van aard. Toen Baudet iets negatiefs schreef over de werking van de coronavaccins reageerde zij namelijk door te tweeten: “Tegen fascisme is nog geen prik uitgevonden. Helaas. Anders zou ik je dagelijks spuiten.”

Het was een bijzonder ranzige tweet. Maar het is wel tekenend voor wie en wat deze vrouw is. Als je haar ziet in debatten weet je meteen: dit mens wordt gedreven door een woede en haat die heel diep van binnen zitten.

Baudet: ‘Ik overweeg aangifte te doen tegen Gündogan

Maar voor een man als Baudet wordt dat onderhand natuurlijk toch een beetje ongemakkelijk. Hij werkt immers in hetzelfde gebouw als dit secreet. En gezien haar hatelijke tweet vraagt hij zich nu serieus af of hij zich daar wel goed bij kan voelen. Daarom overweegt hij aangifte tegen haar te doen.

Dat schrijft Baudet op Twitter.

Deze opmerking van Nilüfer Gündogan van Volt is onparlementair en ongepast, bedreigend, agressief, geweld verheerlijkend en intimiderend,” aldus Baudet volkomen terecht. “Ik overweeg serieus om aangifte te doen.”

Natuurlijk kun je hier niets tegen in brengen. Gündogan wordt gedreven door pure woede en haat, en dat zie je er nu uitkomen bij deze tweet. Ik kan me voorstellen dat je je daar als Baudet zijnde onderhand heel onprettig bij voelt.

Inhoudelijk is Gündogans tweet ook nog eens onzin

Natuurlijk grijpt Baudet de mogelijkheid vervolgens ook nog even aan om duidelijk te maken dat het onzin is wat Gündogan verkondigt. “Daarnaast slaat haar beschuldiging werkelijk helemaal nergens op,” aldus de FVD-leider. 

“Wij strijden tegen de corona-repressie, de discriminatie en apartheid die nu – voor het eerst sinds einde WO2 – weer wordt ingevoerd. Vergelijking met WO2 dient dus om herhaling te VOORKOMEN; niet om voor herhaling te pleiten. Is dat nou echt zo moeilijk te begrijpen?”

Antifascisten als Gündogan zijn de nieuwe fascisten

Nee, zo moeilijk is dat niet om te begrijpen. En daar zit hem nu juist de crux. Want wat je heel duidelijk ziet bij een vrouw als Gündogan, die zichzelf heel graag neerzet als “anti-fascist,” is dat de zogenaamde antifascisten van tegenwoordig juist fascistisch tot op het bot zijn. Sterker nog, hoe harder ze roepen dat ze een hekel aan fascisme hebben, etc., hoe fascistischer ze zélf vaak zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Laat Baudet daarom maar aangifte doen en kijken wat er van komt. Nep-antifascisten als Gündogan moeten maar eens leren dat hun háát niet kan. Fluit ze terug, want als dat niet gebeurt vrees ik dat dit soort gestoorde gekken héél veel schade kunnen doen. Niet alleen aan de samenleving, maar zelfs aan individuele personen (als Baudet).

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. por favor no borres

  spuitdreiger?

  Was het niet diezelfde Baudet, die geen dreiging in “wacht maar, er komen tribunalen” kon ontdekken?

  Ga op huwelijksreis naar het land van Simone Kerseboom en blijf daar.

  1. Nikita

   Doe geen moeite is al vroeg van het padje, mooi dat dat kan hahahahaahah.

  2. aerosol

   sja weinig kans tegen d666 rechtertjes. Ze wanen zich de absolute elite in dit land.

   Thierry zit in ons hart en wij strijden met hem mee om de nieuwe gouden eeuw straks in te luiden.

   1. Klaus Schwab

    Er lopen de laatste tijd veel mafkezen rond in Nederland waaronder ene Aerosol. Een nieuwe gouden eeuw onder Baudet ? Dan ben je behoorlijk van het padje !

  3. AS210854

   Als je niks verkeerd gedaan hebt, hebt je niks te vrezen. Een tribunaal is een eerlijke rechtzaak.

 2. Piet Paaltjens

  De aangiftes van Baudet blijken altijd dood te lopen.

  Hoe zou dat toch komen?

  🙄

  1. Peter den Bekker

   D66-rechters en Justitie.

   1. Piet Paaltjens

    Ach, Peter meent dat de rechter in Nederland niet onafhankelijk is.

    🤓

    1. AS210854

     Daar doen ze anders heel goed hun best voor.

    2. Peter den Bekker

     Wilders jarenlang tegen beter weten in vervolgd, iemand die een vrouw doodrijdt met hoge snelheid en onder invloed krijgt 2 maanden voorwaardelijk, een burger die een politicus op asociale media bedreigd krijgt 2 jaar en zo zijn er talloze voorbeelden.
     Als je dan vindt dat justitie onafhankelijk is, ga ik toch ernstig aan je twijfelen.

    3. Laan van poot

     Volgens mij heeft hij gelijk. 2 miljard euro boeten wegens fraude en witwassen banken , zonder EEN individuele strafvervolging . De rest zullen we je besparen , een gemanipuleerd rechtssysteem vol met willekeur is geen rechtssysteem

     1. Trithing

      Word simpele pietje hier toch even verschrikkelijk om z’n oren geslagen zeg, wat een dom jongetje

  2. por favor no borres

   dagelijksestandaard.nl/2020/03/hoppa-thierry-baudet-gaat-op-onderzoek-uit-we-gaan-achter-financiering-van-de-postcodeloterij-aan/

   En toen werd het wederom oorverdovend stil.

  3. Laan van poot

   Zo de eerste verschoning zit er op .

  4. leukeditter

   Piet hom smerig varken..wat die trut zegt mag van jou wel natuurlijk..vieze hond

 3. Monty

  ”Hij overweegt aangifte te doen, stelt de FVD-leider.”

  Misschien kan Baudet de macht overnemen in ons land en haar dan ook voor een tribunaal slepen?

  1. OrangeBlancBleu

   Liever niet, Baudet is totaal onbekwaam om een land op fatsoenlijke wijze te leiden. Daarnaast brokkelt dat enge clubje steeds verder af dus verdwijnt vanzelf wel van het toneel.

   1. arnoud

    FVD heeft nu iets meer dan 50000 leden meer dan welke andere partij dan ook, dus nu jij weer, stuk onbenul en FVD hater.

    1. Trithing

     Maar Arnoud, dit zijn 2 sukkels…

 4. Winfrida

  Nu wordt een vaccin misbruikt door deze mevrouw, als men er een andere mening op na houdt. Dat kan natuurlijk niet.

 5. Branzino

  Baudet moet vooral aangifte doen om zich voor eeuwig belachelijk te maken. Dat spuitje was natuurlijk metaforisch bedoeld, onvergelijkbaar met de dreigende toon waarop die tribunalen werden aangekondigd door Van Houwelingen, Van Meijeren en Markuszower. Het is een metafoor voor een middel om fascisme te bestrijden. Dagelijks een spuitje is in ieder geval ook geen dodelijk middel.
  Baudet kan hoogstens een aanklacht wegens laster of smaad, beschuldigd worden van fascistische ideeën of uitspraken, indienen. Maar dat is alleen al door het optreden van hemzelf en fractiegenoten bij voorbaat kansloos. Het aantal keren dat zij die term binnen en buiten het parlement gebruikten is niet meer te tellen.

  Ik zie zijn reactie als een aandoenlijke poging om de negatieve aandacht van de afgelopen week op hem en zijn partij af te leiden. Dat zal wel lukken en gun ik hem ook graag. Hoe meer naar de achtergrond hoe beter, lijkt me.

  1. Marcoweer

   En toch ben ik ergens wel benieuwd wat u van het Twitter gedrag in het algemeen vind van Kamerleden. Ik denk dat ze daar gewoon mee moeten stoppen en beter moeten weten. Vaak word iets in een emotie getypt op enter gedrukt en dan is er geen weg meer terug. Laat ze elkaar in de kamer bestrijden ipv dat op Twitter te doen.

   1. Branzino

    @Marcoweer
    Helemaal mee eens. En dat is precies ook de reden dat ik geen account heb op Twitter, Facebook en vergelijkbare media, Whatsapp. LinkedIn is veel zakelijker, maar gebruik ik vooral als uitgebreider contactenoverzicht. Ik doe het met email, nog liever telefoon, een heel enkele keer SMS. DDS doe ik, om vooral andere visies te horen en een beetje meet te doen. Verder hou ik de MSM intensief bij. Ik denk, dat politici dit ook eens zouden moeten overwegen. Levert veel tijd op, houdt de waan van de dag op enige afstand en meer voordelen.

  2. rasecht wappie

   Dat spuitje was natuurlijk metaforisch bedoeld,

   Ik wens u de meest vreselijkse z*ekjes toe.

   Maar ik bedoel het eigenlijk metaforisch.

   1. Branzino

    @rasecht wappie
    “Maar ik bedoel het eigenlijk metaforisch.”

    Ik kon me ook al niet anders voorstellen.

 6. Paardenmiddel

  Volt is een baggerpartij dat door soro wordt onderhouden.
  In de kamer valt iedereen over het woord, tribulen maar deze kots mag wel.

  Baudet, doe aangifte want indirect worden ook wij aangevallen.

  1. Branzino

   @Paardenmiddel
   “Baudet, doe aangifte want indirect worden ook wij aangevallen.”

   Als Baudet het niet doet, wat te verwachten is, doe je het toch gewoon zelf? Je hebt net zoveel kans als Baudet.

 7. Paardenmiddel

  Soros

 8. OrangeBlancBleu

  Ik denk dat er heel veel mensen aangifte willen doen tegen Baudet en zijn enge clubje momenteel. Wat een eng mannetje en volgertjes zitten daar tegenwoordig bij het FVD. Wat ooit goud was is veranderd in oud roestig blik wat snel recycled moet worden.

  1. Trithing

   Wij denken dat jij een enorme sukkel bent die niets met ons land heeft…

   1. Mr.blauw.sky

    Nou, wij denken dat jij een groot kind bent in een volwassen llichaam…

 9. Antihedo

  FvD zijn toch de etterbakjes van het schoolplein. De hele tijd etteren en als iemand dan wat terug doet, huilend naar je juffrouw rennen.

  1. Trithing

   Nee dat zijn volt, d666, vvd, gl……

 10. arnoud

  Het word is heel erg tijd dat de redactie van DDS is deze voortdurende haatdragende personen gaat weren van deze site, want het houd maar niet op, het zijn of betaalde personen die dit doen om FVD continue te barchen of het zijn gewoonweg klinkklare linkse rad draaiers die hun niet aflatende haat maar niet kunnen verbergen, walgelijk gewoon, om maar een term die nog al eens gebruikt word door hun soort genoten in de 2e slaapkamer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.