Deel Nederlanders wordt dupe van traag prikbeleid Hugo de Jonge: mogelijk geen geldig coronabewijs na 1 februari

Een deel van de kwetsbare personen in Nederland krijgt mogelijk te laat pas een boosterprik, waardoor hun coronatoegangsbewijs in EU-landen niet meer geldig zou zijn. Opnieuw zullen er mogelijk Nederlanders de dupe zijn van het trage vaccinatieprogramma van Hugo de Jonge. 

Gisteren kwam coronaminister Hugo de Jonge met het nieuws op de proppen dat vanaf 1 februari alleen je coronapas nog geldig is als je op tijd je boosterprik hebt gehad – op tijd wil zeggen: binnen negen maanden na je laatste vaccinatieprik. Er dreigt nu echter een groep te laat hun boosterprik te krijgen. Het gaat hier om een deel van de groep van kwetsbaren in Nederland, dat laat de Patiëntenfederatie weten aan NU.nl.

Het is natuurlijk schandalig dat een groep Nederlanders de dupe dreigt te raken van een traag werkend vaccinatieprogramma in Nederland. Deze groep mensen heeft tot op heden zich keurig gehouden aan de geldende regels, maar door overmacht dreigen ze straks met een niet-werkende coronapas te zitten. Tja, hoe moet je dat gaan uitleggen als minister.

Formeel moet er nog wel besloten worden of deze nieuwe corona-eis er daadwerkelijk gaat komen, maar een grote meerderheid binnen de EU lijkt hier op te sturen. Dus ga er maar vanuit dat je binnenkort je boosterprik nodig hebt om een geldende coronapas te krijgen/behouden.

Sommige Nederlanders hebben tijdens de eerste vaccinatiecampagne voorrang gekregen op hun leeftijdsgenoten omdat ze een risicogroep waren. Dit waren onder meer mensen met bepaalde longaandoeningen. Echter krijgen deze mensen ditmaal geen voorrang. Maar hierdoor dreigt de negen maandengrens te worden overschreden, waardoor ze dus in de problemen komen met toekomstige regels omtrent reizen binnen de EU.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het gaat wel lekker op deze manier in Nederland, maar niet heus.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

72 reacties

 1. Piet Paaltjens

  “ Opnieuw zullen er mogelijk Nederlanders de dupe zijn van het trage vaccinatieprogramma van Hugo de Jonge. ”

  Goede zaak dat DDS aandringt op versnelling van het vaccinatieprogramma.

  1. Trithing

   pietje noemt het een programma en dat klopt het is een fascistisch vaccinatie programma vergelijkbaar met een periode van de vorige eeuw

  2. leukeditter

   haha hugootje kan het allemaal niet bijhouden..hij moet het maar houden bij schoentjes poetsen of lekker eten met mark en grappenhuis

 2. por favor no borres

  Deel Nederlanders wordt dupe van traag prikbeleid Hugo de Jonge: mogelijk geen geldig coronabewijs na 1 februari.

  Die ongevaccineerden hebben weer pech, geen wintersport, geen etentjes, alleen de illusie goed bezig te zijn.

  1. RvdBe

   Zo is dat!
   Degene die de junta niet gehoorzamen mogen lekker niets, de gehoorzamen lekker wel.
   Jij was zeker dat ene jongetje in de klas die alles doorvertelde aan de meester en dan thuis trots zijn gekregen slijmstickertje van de meester kon laten zien?

   1. por favor no borres

    Meester vonden mij zo aardig dat ik altijd langer op school mocht blijven dan mijn klasgenootjes.

    1. Trithing

     Je hebt net als pietje enige ervaring, jullie noemen jullie geestesziekte geaardheid.

     1. por favor no borres

      Arme drommel.
      Zo een kleingeestig wereldje.
      Zielig figuurtje.

    2. RvdBe

     Nablijven om de meester te plezieren……
     Daar kun je nog altijd aangifte tegen doen😁

     1. por favor no borres

      Ach, weer een eenvoudige geest waargenomen op DDS.

     2. Xyz1234

      Hier heeft hij niet van terug, blijkt wel uit z’n reactie.

   2. Xyz1234

    Dat idee krijg ik ook altijd bij Por favores. Een slijmerige meeloper lijkt het me. Kan geen toeval zijn dat u die eigenschap hem ook toedicht.

    1. Piet Paaltjens

     Xyz123 is nogal bitter omdat hij probeert mee te doen aan de inhoudelijke discussie maar keer op keer onderuit gaat. Dat wekt grote frustratie.

     Deze scheldpartij is agressie die eigenlijk op hemzelf is gericht.

     1. Trithing

      Xyz123 slaat de spijker wel heel hard op z’n kop, pietje daarentegen probeert een achterhoede gevechten te voeren, maar moet zijn verlies gewoon als een jongetje nemen..

  2. Trithing

   Ja het medisch discrimineren wordt door por favor flink aangemoedigd natuurlijk..

   1. por favor no borres

    Medisch discrimineren, financieel discrimineren, wen er maar aan.
    Iedereen heeft rechten en plichten, maar gelukkig niet allemaal dezelfde.

    1. Trithing

     Je moet je grote bek houden klootzak, types als jij zijn vergif in onze maatschappij

     1. por favor no borres

      Arm driedingetje.
      Heeft best moeite met zijn saaie en minder succesvolle leventje.
      Stumpertje.

     2. Piet Paaltjens

      Het negeren van Trithing is heel bevredigend.

     3. Krasvast

      @Trithing: De patatbakker en zijn bruinridder, je kunt ze maar beter negeren. 100% succes verzekerd.

     4. por favor no borres

      @Piet.
      Driedingetje wordt in het dagelijkse leven al door iedereen genegeerd.
      Dus laten we deze eenvoudige, simpele, eenzame arme drommel zijn momentje van stoerdoen gunnen.
      Een mooie kerstgedachte voor de geestelijk en financieel minder bedeelden.

 3. Uwehetgeweten

  07 december 2021
  CWZ ziet aandeel gevaccineerde patiënten stijgen in ziekenhuis
  Uit onderzoek van arts-microbioloog Bert Mulder en internist in opleiding Jona Walk van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis blijkt dat het onder de patiënten die met COVID in het ziekenhuis worden opgenomen, zowel de absolute aantallen als het aandeel gevaccineerde patiënten toeneemt.

 4. HD

  En na deze crisis verzinnen ze weer een andere crisis, alles om angst te verspreiden en macht te behouden. Voorlopig gaat het ze goed af

  1. Piet Paaltjens

   Kan HD uitleggen hoe het Kabinet machtiger is geworden door de Corona-crisis?

   1. Trithing

    Ze hebben schijt aan de bevolking, er is geen kabinet, er is een ontslagen, oftewel demissionair kabinet die maling heeft aan de grondwet…. en grondrechten van mensen als je dit niet snapt, ontkent of vergoelijkt plaats je jezelf volledig buiten elke respectabele discussie..

    1. Pauline Kummer

     Met een kabinet zou de aandacht ook op Corona bestrijding zijn uitgegaan.
     Ook zonder Baudet.

    2. Krasvast

     @Trithing: Je kunt hem maar beter negeren. 100% succes verzekerd.

 5. Paardenmiddel

  Dit artikel slaat nergens op. Doet mij denken aan de DDS reclames voor mondkapjes.
  nee, er zijn mensen die hugootjes’prik niet willen.

  En nee, ik koop geen mondkapjes

  1. por favor no borres

   Doet mij denken aan de DDS reclames voor mondkapjes.
   BAM!

 6. Trithing

  De meerderheid is tegen verplicht vaccineren het zou mooi zijn als de rest ook tegen de medisch discriminerende QR code zou zijn

 7. Trithing

  De meerderheid is tegen verplicht vaccineren het zou mooi zijn als de rest ook tegen de medisch discriminerende QR code zou zijn

 8. Trithing

  De meerderheid is tegen verplicht vaccineren het zou mooi zijn als de rest ook tegen de medisch discriminerende QR code zou zijn

  1. Brenda Welsh

   Waarom is dat voor u van belang? Als ik mij wil laten prikken is dat een zaak die mij aangaat. Die boosterprik laat ik maar komen, hoe vroeger, hoe geruster ik ben. Die meerderheid zal mij een worst zijn daar houd ik mij niet mee bezig. Al die emotie!

   1. Woordkunst

    En als ik mij niet wil laten prikken dan is dat ook een zaak die alleen mij aangaat,simpel toch?

    Dus jullie priksletjes kunnen je lekker met jullie eigen zaken bemoeien….

    1. Piet Paaltjens

     “En als ik mij niet wil laten prikken dan is dat ook een zaak die alleen mij aangaat,simpel toch?”

     Dat is inderdaad behoorlijk simpel en ook erg simpel geredeneerd.
     Als je de stupide overtuiging hebt dat vaccins geen bescherming bieden tegen een gevaarlijk virus en bovendien meent dat je op dit punt geen enkele verantwoordelijkheid hebt jegens medemensen die je kunt besmetten met het virus en voor wie je als gevolg van je onverantwoordelijke gedrag de toegang tot IC-zorg kunt blokkeren, is de kwalificatie simpele ziel wel vriendelijk uitgedrukt.

 9. dumbfarmer

  hoe die gast in de eerste plaats ook maar iets voor elkaar krijgt is mij een raadsel.. laat staan op tijd. Hij zit gewoon net zo lang te navelstaren dat het niet anders meer kan, en maakt dan een panieksprong.. en grijpt dat dan vervolgens weer aan om regelrechte onzin en dreigtaal uit te slaan om ons zo 2g in te rommelen.
  Gewoon misdadig die gast.

 10. Ali Yas

  Blijkbaar is er van het “vrij verkeer van personen en goederen” niet veel meer over.

 11. Mistgabel

  h*tps://pnws.be/ombudsman-wil-inzage-in-telefoonverkeer-tussen-von-der-leyen-en-ceo-pfizer/#:~:text=De%20Europese%20Ombudsman%20Emily%20O,Albert%20Bourla%2C%20CEO%20van%20Pfizer

 12. Piet Klein

  Van de week is een jongen van 14 jaar overleden op het hockey veld aan een onverwachte hartstilstand. Geschokt dat iemand met nog een mooi leven voor zich plotseling overlijdt. Een meteoorinslag in zijn familie. Het medeleven gaat uit naar hen. Reden was een virus.

  Zo’n plotselinge dood na sport of sport gerelateerd doet denken aan de enorme oversterfte die dit jaar heeft plaats gevonden onder topsporters. Dat zijn natuurlijk nog beperkte aantallen maar de oversterfte is veel groter als je de sterfte van topsporters vergelijkt met de jaren er voor. Er is een duidelijk verschil ontstaan.

  Verdenkingen gaan richting vaccinatie waarvan bekend is dat er hart gerelateerde problemen zijn aan de vaccinatie. Vanuit de volksgezondheid, bekeken over de groep, is het aantal overlijdens door toepassing van vaccinatie minder dan zonder vaccinatie. Maar voor het individu geldt dat sommigen mensen overleven dankzij het vaccin en anders ten onder waren gegaan aan covid en anderen nu ten onder gaan aan hartproblemen die de covid hadden overleefd. Het netto effect van de vaccinatie voor de groep, de volksgezondheid, is minder doden.

  Het overlijden van een jongen van 14 na sport roept vragen terecht of onterecht en de vraag ontstaat hoe zeker is het dat deze jongen overleden is aan een virus en niet aan het vaccin. En een duidelijk antwoord is in het belang van iedereen. Is het virus vastgesteld en welk virus was het dan of was het de conclusie nadat alle andere oorzaken waren uitgesloten en moest het wel een virus zijn.

  De vraag is actueel want hoeveel jongeren overlijden aan covid en geldt nog steeds de stelling als je naar deze gezonde groep vaccineert dat dan het netto effect van vaccinatie positief is, minder overlijdens. Of als de aantallen kijken die overlijden aan covid in deze groep is dit zo laag dat het netto effect van vaccinatie een beperkt meer doden betekent. En als we dan de feiten goed op een rij hebben sparen we dan levens door vaccinatie in deze groep of kunnen we beter stoppen met vaccinatie in deze groep omdat er meer doden vallen en moeten we andere maatregelen nemen om de overdracht van het virus door deze groep te beperken.

  Laat ik duidelijk zijn ik ben zelf gevaccineerd dus geen antivaxxer maar heb wel behoefte aan duidelijk beleid, onderbouwd beleid met feiten en te volgen redeneringen

  Het wordt nog belangrijker omdat de omicron variant dominant gaat worden (net als in Zuid Afrika) en daarmee de delta variant gaat verdringen. Het aantal mensen dat overlijdt en blijvende problemen overhoudt bij de omicron variant is beduidend lager dan bij de delta variant. Door de hogere besmettelijkheid van de omicron verspreidt deze zich sneller en wie eenmaal omicron heeft gehad krijgt geen delta. Omicron gaat als vaccin tegen delta werken en zal tot minder doden en problemen leiden.

  Met omicron wordt de balans tussen vaccineren anders. Omdat het aantal mensen dat overlijdt aan omicron een stuk lager wordt en bij vaccinatie er een beperkt kans op overlijden bestaat zou de afweging tussen vaccinatie en niet vaccinatie anders kunnen liggen en misschien is het minder vanzelfsprekend om jongeren te vaccineren.

  Er zijn onderzoeken die duidelijk maken dat een boosterprik de afweer versterkt dat er antilichamen worden aangemaakt en dat het vaccin ook werkt tegen omicron. De stelling is dan dat vaccinatie leidt tot minder doden. Maar de vraag is hoe noodzakelijk is om vaccinatie toe te passen of is het immuunsysteem prima in staat het omicron virus de baas te worden en is de immuniteit daarna sterker. Is het positieve effect van de boosterprik bij omicron zeer beperkt en blijven de overlijdens als gevolg van vaccinatie hetzelfde. Zijn er dan nog wel minder doden als er toch een beperkt deel aan hartkwalen overlijdt na vaccinatie. Vaccineren zou zeker verschillend kunnen liggen voor verschillende groepen. Misschien is het niet zo sterk idee om jongeren te vaccineren als de omicron variant het heersende virus wordt.

  Ik ga u niet uitleggen wat de beste methode is. Ik ga u wel uitleggen dat belangrijk is dat duidelijk is of deze jongen wel of niet overleden is aan het vaccin. Dat dit niet met bevlogen blik verteld hoeft te worden door politici of hun promotie team maar gewoon aan de hand van feiten. Als het zeker is dat het een virus was en dit virus bekend is dat prima feit, maar als we het niet weten is dat ook een feit en als de kans bestaat dat het wel het vaccin was is dat ook een feit. Overheid, Tweede Kamer leden, voorstanders en tegenstanders, journalisten moeten willen dat met feiten en redeneringen we duidelijk zijn naar elkaar. Zij kunnen een voorbeeld nemen aan Dr. John Campbell die op Youtube uitlegt met welke feiten hij tot welke bevindingen komt.

  1. por favor no borres

   de enorme oversterfte die dit jaar heeft plaats gevonden onder topsporters.

   Namen en rugnummers graag.

   1. Piet Klein

    htt*s://verenoflood.nu/corona-professionele-sporters-storten-plotseling-in/

    1. Branzino

     @Piet Klein
     Lees vooral ook: factchecknederland.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9TW88G-1 waar de info van verenoflood.nu wordt beoordeeld.

     En kijk ook eens, als je toch de site van factchecknederland.afp.com bezoekt, de info over andere corona-geruchten die onderzocht zijn. Het toont aan, dat je elk gerucht zelf moet checken.

     1. Piet Klein

      Goed plan, doe het zelf dan ook. Verenoflood is mag dan een site zijn die zich niet in het linker spectrum bevindt. Met name de financiele commentaren kloppen vaak en zijn zeer lezenswaardig. Ook op buitenland zijn ze zitten ze vaak vooraan in de nieuwsfeiten. Dit artikel verwijst naar een onderzoek van een Israelische universiteit. Dat er hartfalen gerelateerd is aan vaccins beweert ook John Campell. Ik volg graag je advies op om info te checken graag aan jou hetzelfde advies.

     2. Branzino

      @Piet Klein
      Ik heb geen oordeel over Verenoflood, want ik lees het nooit. Deze ene keer heb ik het wel gelezen en meteen een factcheck gezocht. Dat kwam vooral ook omdat de site Frontnieuws werd vermeld als bron en ook Dissident. Dat maakt me altijd wantrouwend. Factchecken doe ik trouwens altijd bij controversiële info. Je kunt ten slotte niet alles lezen. De factcheck-site AFP gaat expliciet in op de info van verenoflood. Het vermelde Real Times News artikel heb ik via Google Translate kunnen lezen.

      Ik ben benieuwd naar je reactie.

     3. Piet Klein

      Goed in fact checken. Ben ook benieuwd naar de fact check van htt*s://www.ninefornews.nl/tientallen-topsporters-krijgen-plotseling-hartstilstand-wat-is-er-aan-de-hand/

      htt*s://www.goalsandglamour.nl/49177-10-topspelers-getroffen-werden-hartfalen/

      Ben benieuwd

     4. Piet Paaltjens

      Piet Klein haalt zijn mosterd bij ninefornews.

      😂

     5. Branzino

      @Piet Klein
      Ik lees ninefornews nooit en ik ga hun info ook niet factchecken. De site staat bekend als fakenewssite en ik heb geen zin om elk bericht op waarheid te moeten toetsen. Dan zijn er handiger sites beschikbaar, zoals vrijwel alle msm.

    2. por favor no borres

     Ik vermoedde al dat u uitermate betrouwbare informatiebronnen raadpleegde.

  2. por favor no borres

   Het tegenovergestelde:
   telegraaf.nl/nieuws/1133681428/antivaxxer-en-bodybuilder-42-overleden-aan-covid-19

   1. leukeditter

    Stomme donder dat je bent…gevaccineerde sporters ja zelfs kinderen vallen geregeld om en jij durft nog te beweren dat het geen waar is???…. wat een vies smerig figuur ben jij zeg..vertel dat ff tegen de ouders van dat hockeyjochie, die willen de jonge ter plekke afschieten

    1. por favor no borres

     telegraaf.nl/nieuws/1800628630/televisiedominee-overleden-aan-corona

     De televisiedominee is zeker niet de eerste prominente christelijke antivaxxer die overlijdt aan de gevolgen van een coronabesmetting. Afgelopen zomer bijvoorbeeld stierf Stephen Harmon, die bij leven veelvuldig de draak stak met corona en vaccinaties.

     Tot inkeer komen komt voor vele antivaxer te laat.
     Ruimt wel lekker op.

     1. Piet Paaltjens

      De komende maanden zullen een aantal reaguurders hier die zich niet lieten vaccineren met stille trom verdwijnen.
      Elke ongevaccineerde zal, zolang hij zich maatschappelijk niet volledig isoleert, de komende tijd het virus oplopen. Een aantal daarvan zullen ernstig ziek worden en sterven.
      Je kunt vinden dat dit hun eigen schuld is en dat ze bewust kozen voor deze ellende maar voordat ze de pijp uitgaan blokkeren ze wel een IC-bed voor drie weken. Dat is een ellendig feit voor kanker- en hartpatiënten die deze bedden dringend behoeven.

    2. Branzino

     @leukeditter
     Kijk voor info over die sporters eens op: factchecknederland.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9TW88G-1

 13. Mistgabel

  Nog 3 prikken💤

  ht*ps://www.geenstijl.nl/5162495/wij-van-pfizer/

  🤣☠

 14. Bes Tolen

  De binnen gekomen asielzoekers en ook nog andere vreemdelingen krijgen een meer dan uitgebreide scala van onderzoeken, herstel van gebit enzovoort. Dat legt enorm beslag op personeel en dat valt in een percentage van het gehele bestand aan personeel in de gezondheidszorg van twee miljoen (inclusief deeltijders) uit te drukken. En een percentage uitgaven van de hele gezondheidszorg niet te vergeten. Zijn we er nog niet aan toe het zootje te diskwalificeren? Na veertig jaar bedreigen, bedriegen en beliegen door eigen overheid van de eigen bevolking? Gewoontevorming en stiekem, geheim beleid en uitvoering speelt ondertussen mee.

 15. Antihedo

  Een derde prik??? Waar is de solidariteit met Thierry gebleven??

 16. Theo345

  Hou toch eens op met dat prikken, wat onze natuurlijke immuniteit verstoort.

  Het coronabeleid heeft de epidemie alleen maar verlengd, zie je dat nu niet?

  1. Piet Paaltjens

   “Hou toch eens op met dat prikken, wat onze natuurlijke immuniteit verstoort.”

   Dit is onzin, onze natuurlijke immuniteit wordt door een vaccin evenmin verstoord als door een natuurlijke immuunreactie. In beide gevallen worden antistoffen aangemaakt als gevolg van een besmetting door een virus.

   Dit is wappie-onzin, Theo.

   1. Piet Paaltjens

    zie ook: ht*ps://www.knack.be/nieuws/factcheck/factcheck-geen-wetenschappelijk-bewijs-dat-je-na-een-natuurlijke-besmetting-beter-beschermd-bent-tegen-corona-dan-na-vaccinatie/article-longread-1794729.html

   2. Theo345

    Wappie-onzin?
    Je mag zeggen dat je het ergens niet mee eens bent, maar het tot onzin verklaren gaat te ver.
    Dit hele gebied zit vol met uitgangspunten die niet bewezen zijn en situaties die nooit zijn getest.
    Het is een experimenteel vaccin, en het wordt toegepast ‘op hoop van zegen’.
    Voorlopig kan je objectief vaststellen dat de epidemie langer duurt dan verwacht, en dat het ‘vaccin’ niet levert wat beloofd is.

    1. Piet Paaltjens

     Ik verwijs naar de bron die ik gaf, Theo. De bewering dat vaccins het immuunsysteem verzwakken heeft geen enkele wetenschappelijke grond.

     1. Trithing

      pietje gaat niet in op de inhoudt maar heeft het liever over het immuunsysteem, terwijl natuurlijk vaststaat dat als men gaat tornen aan het immuunsysteem dit iets doet met datzelfde immuunsysteem als je dit ontkent plaats je jezelf natuurlijk volledig buiten elke redelijke discussie..
      Verder werkt de experimentele vloeistoffen die men laat injecteren niet…

     2. Theo345

      Dat bewijst niet dat het tegendeel waar is.

    2. Piet Paaltjens

     “Voorlopig kan je objectief vaststellen dat de epidemie langer duurt dan verwacht, en dat het ‘vaccin’ niet levert wat beloofd is.”

     Dat is juist. De vaccins zijn ontwikkeld op basis van de Alfa-variant van het virus waarmee de pandemie aanving. Als die virusvariant niet was gemuteerd waren we, in elk geval n het Westen, van het virus af geweest.
     Helaas ontwikkelde zich de Deltavariant die enerzijds veel besmettelijker is en anderzijds zich ook (korte tijd) kan ophouden bij gevaccineerden wat weer bijdraagt aan een verdere besmettelijkheid en het moeilijke maakt het virus adequaat te onderdrukken.
     Het virus verandert en dat heeft gevolgen voor de mogelijkheid het te bestrijden.

     1. Trithing

      Het is geen vaccin maar een experimentele vloeistof, de nieuwe varianten zijn vaccinatieschade, men wordt expres besmet middels de geïnjecteerde experimentele vloeistoffen, waardoor de maatschappij nog langer op slot moet

     2. Mr.blauw.sky

      Stop maar Busje… Krasvast luistert toch niet!

     3. Theo345

      Wappie-onzin?
      Je mag zeggen dat je het ergens niet mee eens bent, maar het tot onzin verklaren gaat te ver.
      Dit hele gebied zit vol met uitgangspunten die niet bewezen zijn en situaties die nooit zijn getest.
      Het is een experimenteel vaccin, en het wordt toegepast ‘op hoop van zegen’.
      Voorlopig kan je objectief vaststellen dat de epidemie langer duurt dan verwacht, en dat het ‘vaccin’ niet levert wat beloofd is.

     4. Theo345

      Dat het virus varianten ontwikkelt, dat is basiskennis immunologie. Het vaccin is ontwikkeld op basis van de Wuhan-variant, ofwel de Alfa-variant.
      Het vaccin richt zich uitsluitend op die variant, en bij een delta, omicron en wat al niet is het minder effectief.
      Natuurlijke immuniteit is breder dan alleen die variant, en is dus beter bestand tegen varianten. Zoals ook in het Knack-artikel te vinden is.
      Dat Hugo de Jonge vanaf het begin gesteld heeft dat dit vaccin het probleem zou oplossen getuigt dus van weinig materie-kennis.
      Niettemin heeft het OMT hem niet gecorrigeerd.

     5. Trithing

      h**ps://stichtingvaccinvrij.nl/website-voor-aangifte-tegen-hugo-de-jonge-ga-kijken-alstublieft/

 17. dumbfarmer

  oh fijn.. dus na 1 feb komt dus geen hond meer in al die qr geblokkeerde gelegenheden? Dus die gaan dan mooi de fles op.

 18. Trithing

  Een deel van de bevolking is al de dupe van het fascistische vaccinatie beleid, buitensluiten is namelijk het nieuwe ongeldige coronabewijs…

 19. HenC

  Vandaag 12 december gooit Onno Ruding CDA Hugo voor de bus….
  Nu nog zorgen dat een ander niet hetzelfde project gaat beheren….
  In 1933 sloten de nationaalsocialisten alle activistische tegenstanders op in werkkampen om de gegoede burgers niet lastig te laten vallen door de levensgevaarlijke onreinen.
  Dachau was in 1933 het eerste werkkamp voor hen die zich niet wensten te voegen naar de ideologie van de nationaalsocialisten. Hugo en Ab Osterhaus wilden al een verlaten eiland voor ons vinden…
  Nu mogen we als tegenstanders nog wel werken voor de economie onder 3G maar worden we vervolgens in onze vrije tijd buitengesloten door 2G. Straks hoeven we niet meer naar het werk, maar blijven we opgesloten op het werk, we mogen dan niet meer naar huis omdat we het gebouw niet mogen verlaten onder 2G….
  Het is nog niet voorbij, blijf waakzaam

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.