“Ongelooflijk!” Geert Wilders geschokt dat TikTok zijn ‘op bezoek bij de VVD’ verwijdert vanwege ‘haatzaaien’

Het is te bizar voor woorden, maar een filmpje dat Geert Wilders op TikTok had gezet is daar verwijderd vanwege haatzaaien. Op de beelden was namelijk te zien dat hij de fractie van de nepliberale coronafascisten bezocht en daar met pepernoten strooide. Let wel, hij deed dat gekleed als hemzelf, niet als Zwarte Piet ofzo. En toch moest die video er aan geloven. Zoals Wilders terecht zegt, “ongelooflijk”!

Vandaag zette Geert Wilders een grappig bedoelde video op TikTok, de sociale media-website die vooral gebruikt wordt door jongeren. Wat je zeg op de beelden? De PVV-leider die zogenaamd de VVD-fractie in de Tweede Kamer bezocht en de nepliberale coronafascisten vertelde dat ze “niet met verblijfsvergunningen” moeten strooien, “maar met pepernoten.”

Je zou denken dat hier niets mis mee is. Er is geen zwart geverfd hulpje bij, niets aan de hand. Maar wat werkt de verbazing? Kort nadat hij het filmpje ook trots op Twitter zette liet Wilders weten dat de beelden verwijderd zijn van TikTok. Niet door hemzelf, maar door de achterlijke fascisten achter de website:

Als reden wordt dus opgegeven dat Wilders aan het “haatzaaien” was.

Haatzaaien. Vanwege die video.

Dan ben je dus echt helemaal gestoord, als je dat vindt. Blijkbaar mag je nu al of a) geen pepernoten rondgooien omdat dit mensen doet denken aan Zwarte Piet óf b) zeggen dat je vindt dat de immigratie beperkt moet worden. Eén van die twee – misschien wel allebei, wie weet – is “haatzaaien.”

Je mag dus alleen nog maar zeggen wat Deug-links wil horen. Als je andere opvattingen hebt ben je ‘haat’ aan het verspreiden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

We leven in enge, héél enge, tijden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. por favor no borres

  Graag wil ik reageren op het smerige stukje van Fritzzz Bosch hierboven.
  Bosch haalt politicoloog Kristof Jacobs van NKO aan(cursief gedrukt) en vervolgt op dezelfde regel de tekst met zijn eigen interpretatie.
  Bijzonder smerige manier van schrijven.

  Het vergelijk van de antivaxer met Nicolaas Copernicus slaat als een tang op het welbekende Willem Engel.

  1. Laan van poot

   Copernicus was toen der tijd uit de klei getrokken , en had geen last van waarheid uitzendingen van opsporing verzocht

 2. Piet Paaltjens

  Wat een gênant filmpje!

  Het gaat echt niet goed met Geertje.

 3. por favor no borres

  Zou de gevaccineerde Michael zijn tweede artikel voor vandaag over de gevaccineerde fractievoorzitter van Forum voor Democratie in de Eerste Kamer, Paul Frentrop laten gaan?
  Of komt het vlakgom weer uit de censuurlade?

  1. HenC

   De tendentieuze berichten die “toevallig bijna gelijkertijd” verschenen over Willem Engel en de vaccinatie van Baudet komen uit de hoek van de nepnieuws adverteerders

 4. sonny

  Tja, pepernoten zijn bruin tot donkerbruin, misschien had Geert dit moeten voorzien!
  Humorvolle politieke standpunten op zo’n ludieke manier brengen, kan vreemde reacties veroorzaken bij zure linkse politici/media!
  Een nieuwe motie van D66: “Donkerbruine, pure schokolade gaat uit de winkelschappen”

  1. right

   Sonny@
   Alles wordt gelinkt aan ‘discriminatie’ ??!!
   Ja inderdaad, er is enorm veel discriminatie, die grenzeloze positieve discriminatie van kleurlingen moet stoppen!
   Het loopt de spuigaten uit, in zo ongeveer elk reclameblok worden ze op de voorgrond geschoven, het lijkt wel staatstelevisie uit Angola!
   De directie van NPO zenders hebben een dubbele agenda, een multinegroide Nederlandse samenleving en connecties met de EU omvolkingsdivisie

   1. sonny

    Right,
    Waar is de trots gebleven, trotsheid op de blanke, hoogontwikkelde, cultuurrijke wereldbevolking!
    Welke hoge filosofische geesten, kernfysici, geleerden, uitvinders en dichters heeft voortgebracht.
    Dat in contrast met het Afrikaanse continent van negatieve dictators, ecomische en sociale non-progressie, moord, doodslag, verkrachting!
    Neen het objectieve wereldbeeld is droevig mbt de donkerhuidigen!

    1. sonny

     Deze morele, sociale en economische verwoestingen wil men prolongeren in het ‘westen’, in het land van roots is niets meer te redden, dat is een heruitvoering van het bijbelse ‘sodom&Gomorra’

     1. right

      Sonny@
      Het is triest!

 5. Nostradamus

  Vreemd, want hij doet niet eens een blackface!

  Maar dan nog, Tiktok?! Sowieso, waarom Tiktok? Beter op Gettr!

  Overigens een super filpje Geert! 😂👍🏻😂👍🏻😂👍🏻

 6. Ritter

  Meilandjes krijgen geen steun van GroenLinks: ‘Blij met cancelen!’

  Erica en Maxime Meiland hoeven niet te rekenen op mededogen van de stemmers van GroenLinks. Zij vinden het in meerderheid goed dat de dames zijn gecanceld vanwege hun islamkritische houding.

  Het SBS 6-programma heeft een ‘representatief onderzoek’ laten doen en daaruit blijkt dat 63 procent van de mensen het niet terecht vindt dat de Meilandjes worden gecanceld. 28 procent vindt het wel terecht dat de bedrijven hun samenwerking opzeggen.

  ht*ps://www.mediacourant.nl/2021/12/meilandjes-krijgen-geen-steun-van-groenlinks-blij-met-cancelen/

 7. Krasvast

  Mooi om te zien dat het vuilnis amper nog reacties krijgt, dit gaat de goede kant op!

 8. Jannes46

  Ze kunnen Tik Tok beter omdopen in Wik Woke.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.