snapshot 2

Ernst 'Voldemort' Kuipers geeft toe: 'Piek nu zo hoog als grootste piek in vorige winter...'

Politiekdec 01 2021, 11:23
Het is vandaag woensdag. En vaste volgers van de politiek weten wat dat betekent: leden van het OMT informeren de Tweede Kamer over de voortgang in de 'strijd tegen corona' (een strijd die het Regime niet lijkt te wíllen winnen, overigens). Het grote nieuws van vandaag? Ernst Kuipers geeft toe dat de "piek" nu net zo hoog is als de grootste piek in de vorige winter. En dit terwijl de winter officieel nog niet eens begonnen is.

Meer, meer, meer opnames

Ernst Kuipers - aka Voldemort - liet vandaag weten aan de Tweede Kamerleden die bij zijn 'briefing' zaten dat het niet zo goed gaat met corona. Of nou ja, met corona gaat het héél goed. Het gaat alleen wat minder met het volk. Want corona slaat volgens Kuipers flink om zich heen. Sterker nog, zei hij, de piek die we nu doormaken "is zo hoog als de grootste piek in de vorige winter en we zitten nog maar aan het begin van de winter."
https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1465979568418869250
Nee, Ernst. We zitten nog helemaal niet in de winter. Die begint pas over drie weken. We zitten nog in de herfst. En nu al zou de piek van 'coronagevallen' en dergelijke net zo groot zijn als die van vorig jaar.
"Er zijn nu meer mensen opgenomen dan op enig moment in de eerste golf," zei Kuipers ook nog.

Gevaccineerd

En dat is apart. Want zoals Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen terecht stelt is nu 80% van de (volwassen) Nederlanders gevaccineerd tegen het coronavirus. Bij die eerste piek was nog niemand ingeënt. Maar toch zijn er nu meer opnames.
Hoe kan dat in vredesnaam?
https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1465963144170426368
Dit is niet de enige toevalligheid. Want de oversterfte is nu ook significant hoger dan een jaar geleden. Kijk maar naar dit alleszeggende plaatje:
https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1465985043717931011
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Hé, Ernst Kuipers, wat is hier aan de hand? Want een kritisch denker zal nu concluderen: niet alleen lijken die vaccins weinig positief effect te hebben op de ziektecijfers - en zelfs op de opnamecijfers - maar je moet je nu zelfs afvragen of het effect ervan niet nadelig is. Kan daar misschien even onderzoek naar worden gedaan?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten