Screen Shot 2021 12 01 at 125212 scaled

"Ongelooflijk!" Geert Wilders geschokt dat TikTok zijn 'op bezoek bij de VVD' verwijdert vanwege 'haatzaaien'

Politiekdec 01 2021, 10:58
Het is te bizar voor woorden, maar een filmpje dat Geert Wilders op TikTok had gezet is daar verwijderd vanwege haatzaaien. Op de beelden was namelijk te zien dat hij de fractie van de nepliberale coronafascisten bezocht en daar met pepernoten strooide. Let wel, hij deed dat gekleed als hemzelf, niet als Zwarte Piet ofzo. En toch moest die video er aan geloven. Zoals Wilders terecht zegt, "ongelooflijk"!
Vandaag zette Geert Wilders een grappig bedoelde video op TikTok, de sociale media-website die vooral gebruikt wordt door jongeren. Wat je zeg op de beelden? De PVV-leider die zogenaamd de VVD-fractie in de Tweede Kamer bezocht en de nepliberale coronafascisten vertelde dat ze "niet met verblijfsvergunningen" moeten strooien, "maar met pepernoten."
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1465961184025272326
Je zou denken dat hier niets mis mee is. Er is geen zwart geverfd hulpje bij, niets aan de hand. Maar wat werkt de verbazing? Kort nadat hij het filmpje ook trots op Twitter zette liet Wilders weten dat de beelden verwijderd zijn van TikTok. Niet door hemzelf, maar door de achterlijke fascisten achter de website:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1465960462072401922
Als reden wordt dus opgegeven dat Wilders aan het "haatzaaien" was.
Haatzaaien. Vanwege die video.
Dan ben je dus echt helemaal gestoord, als je dat vindt. Blijkbaar mag je nu al of a) geen pepernoten rondgooien omdat dit mensen doet denken aan Zwarte Piet óf b) zeggen dat je vindt dat de immigratie beperkt moet worden. Eén van die twee - misschien wel allebei, wie weet - is "haatzaaien."
Je mag dus alleen nog maar zeggen wat Deug-links wil horen. Als je andere opvattingen hebt ben je 'haat' aan het verspreiden.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
We leven in enge, héél enge, tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten