Hypocriete karteljournalisten (Telegraaf) misbruiken fakkeltokkie om FVD de mond te snoeren

Toen de gestoorde fakkeltokkie Max van den Berg gisteravond bij Sigrid Kaag op de stoep stond wist je: dit gingen tegenstanders van FVD uitbuiten. Want alles dat er gebeurt is altijd de schuld van Forum voor Democratie. Ze willen die partij ten koste van alles verbieden. En ja hoor, meteen nadat Van Den Bergs video online verscheen gingen alle leden van het kartel los op Thierry Baudet en Gideon van Meijeren. 

Pieter Klein van RTL Nieuws noemt FVD niet bij naam, maar het is natuurlijk duidelijk over wie hij het heeft. “Zouden degenen die oproepen tot ‘verzet’ svp eindelijk íets kunnen matigen?” schrijft hij. “Woorden hebben betekenis.”

Met andere woorden, als je oproept tot politiek en burgerlijk verzet tegen het systematisch schenden van de grondrechten zorg je ervoor dat mensen met een fakkel voor de deur van Sigrid Kaag staan. Totaal achterlijk natuurlijk, maar Klein krijgt het wél uit zijn vingers.

Ook VVD-poppetje Afshin Ellian doet een duit in het antidemocratische zakje. “Wanneer neemt Thierry Baudet eindelijk verantwoordelijkheid voor het mobiliseren van instabiele mensen,” aldus de vader van een prominent VVD-Tweede Kamerlid. “Stop intimideren en bedreigen van politici en opiniemakers!”

Natuurlijk bedreigt Baudet nooit iemand. Datzelfde geldt voor zijn collega’s van FVD. En wat betreft die zogenaamde “complotten,” dat zijn gewoon keiharde feiten, legt ook Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen uit:

De tweets van Ellian zijn natuurlijk al misselijkmakend, maar wacht! Telegraaf-muppet Nausicaa Marbe maakt het vervolgens nóg erger.

Want, stelt zij, de fakkeloptocht “is direct gevolg van Forum-politici die naast posters van Kaag en Rutte hun aanhang ophitsen om in ‘verzet’ te komen tegen ‘de misdadigers’ en beloven ze op te pakken en voor ‘tribunalen’ te slepen. Direct aanzetten tot geweld dus en zat kwaadgezinden die mee willen doen.”

Vervolgens stelt dit mens in een tweede tweet dat FVD bij wet aangepakt moet worden. Dus uh, zeg maar dat, uh, FVD-politici voor het tribunaal gesleept moeten worden.

En de belachelijke Wierd Duk – ook van De Telegraaf trouwens (notice something here?) – is het daar helemaal mee eens:

Als oproepen tot gerechtelijke vervolging “oproepen tot geweld is,” dan heeft Marbe zich daar dus zelf ook schuldig aan gemaakt. Ziet ze dat zelf niet of interesseert die hypocrisie haar niet? Als ik het kan inschatten is het tweede het geval: dit gaat niet om ethiek bij deze mensen, maar om macht.

En kijk, nog eentje die wil dat “deze idioten” gestopt worden. “Want dit kunnen we niet ongestraft voorbij laten gaan.”

Alweer geldt: als FVD’ers iets zeggen over tribunalen dan is dat “oproepen tot geweld,” maar vervolgens roepen kartelianen zélf dat FVD’ers vervolgd moeten worden. Dus ze doen steeds weer letterlijk waar ze de andere kant van beschuldigen.

Je kunt maar tot één conclusie komen: het wangedrag van de geflipte Max van den Berg is voor deze types een middel – een excuus – om FVD de mond te snoeren.

Niemand trapt in de hypocrisie

Gelukkig zijn er behalve kartelianen zelf maar bar weinig mensen die in deze spelletjes trappen. Rapper Kafka stelt bijvoorbeeld dat hij Van den Berg kent. En nee, Van den Berg is niet eens aanhanger van FVD. Hij steunt “Jezus Leeft.” Dus als je iemand hiermee in verband wilt brengen dan die groep.

Yernaz Ramautarsing geeft aan dat de enigen die schuldig zijn de daders zijn. Als je dat principe loslaat kom je in een heel enge wereld terecht:

Jan Dijkgraaf doet ook een duit in het zakje. Oké, zegt hij, als Baudet en co. hiervoor verantwoordelijk zijn, wie pakken we dan aan voor de moord op Pim Fortuyn?

Svennus J. Max heeft nog wel meer namen:

Oh, en hoe zat dat recent met de brand/rook/verfbom op het hoofdkantoor van Forum in Amsterdam? Wie houden we daar verantwoordelijk voor? Welke opiniemakers en politici?

Concluderend

 1. Geweld is fout.
 2. FVD roept nooit op tot geweld.
 3. Max van den Berg is een geflipte psycho.
 4. Alle figuren die fakkelman gebruiken om FVD te pakken spelen puur een politiek spel.
 5. Deze outrage draait alleen om macht, niet om ethiek.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

En al die figuren die liegen, bedreigen, en deze situatie met de fakkeltokkie misbruiken om een politieke tegenstander uit te schakelen kunnen zijn zielige opportunisten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Baco

  Een fakkel? in sommige landen lege ze hele magazijnen op politici…

  1. LifeBuddy

   Er zijn op de extreem sLinkse media Cowboy films te zien waar de indianen altijd de slechteriken waren en de Cowboys de goeie. Vanaf de jaren 60 vorige eeuw werd het Volk al geïndoctrineerd door extreem sLinks. Zelfs Jezus kreeg een doornen krans van de extremisten en is na zijn dood verheven.

 2. Xyz1234

  Zo kennen we de slinkse media weer. Bewijs is niet nodig. Dat maken ze zelf wel in de vorm van geruchten. Misselijkmakend dat mensen op die manier te werk gaan.
  En vooral het meten met twee maten. Want is er ooit een link gelegd naar een politieke partij bij de verfbom op het FVD kantoor of de moord op Pim Fortuyn? Nee natuurlijk niet. Het zijn dan ook geen journalisten, maar politieke activisten.

  1. Gregorius van Dubbeldam

   “ Want is er ooit een link gelegd naar een politieke partij bij de verfbom op het FVD kantoor of de moord op Pim Fortuyn? ”

   Op DDS gebeurt dat hier nog dagelijks.

   1. Baco

    En terecht, sterker nog, ooit zei pipo eens het volgende over de dood van Pim,

    “als Sint Pim premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan.
    Toch goed dat er een God is.”

    h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/geert-wilders-herdenkt-18-jaar-geleden-gedode-pim-fortuyn-schandvlek-dat-zijn-moordenaar-inmiddels-vrij-is/#comment-1275760

  2. Joko

   Dat is natuurlijk wel waar! Hypocriet volksdeel.

 3. Gregorius van Dubbeldam

  Het is wel opmerkelijk dat Wierd Duk en Afshin Ellian, die altijd de lievelingen van rechts waren, inmiddels ook zijn toegetreden tot de linkse ‘karteljournalisten’. Ook Nausicaa Marbe is inmiddels uit de gratie omdat ze kritisch is over de volksbeweging van Baudet.

  1. Baco

   Volksbeweging? je schrijft het nog net niet in het Duits…

   1. LifeBuddy

    HaHaHaHa , dubbelDom komt er nu ineens achter dat geld stinkt, doordat extremen met kronkels toetreden tot het extreem sLinkse kartel.

  2. Krasvast

   Negeren is de beste optie, jullie spelen zijn spelletje.

 4. Joko

  Ja hoor. En de Dalai Lama is schuldig aan de watersnood van 1953.

 5. Florissa

  Zou er nog niet een makreel mee willen inpakken in dat krantje .Hr V Gaal wist al jaren geleden wat een pulp dat was .

 6. Gregorius van Dubbeldam

  Om een indruk te krijgen van deze trieste waanzin. Let ook op de teksten die deze idioot uitkraamt, je leest ze hier dagelijks.

  youtu.be/RrQ5NfEVlIo

  1. Baco

   Heb jij je eigen reacties hier wel eens terug gelezen pipo

 7. Uwehetgeweten

  Eventuele Bijwerkingen vaccin

  ht*ps://rumble.com/vrxlt4-govt.-data-reveals-over-946k-people-suffered-injuries-or-death-from-covid-1.html

  1. Gregorius van Dubbeldam

   Eventuele bijwerkingen.

   😎

 8. wijsneus

  Op 6 mei 2002 kon je 5 minuten de leuze “De kogel kwam van links” vernemen. Toen werd snel door Politiek, Media en Journalistiek besloten dat het uitspreken van deze constatering “Not Done” was.

  Vervolgens was het oorverdovend stil. Niemand, maar dan ook niemand is ter verantwoording geroepen. Zelfs de op heterdaad betrapte Volkert van der G. is zijn verdiende straf ontlopen.

 9. Re-al

  ‘k Sluit me helemaal aan bij de conclusie van het artikel.

  Er wordt een ‘linkse’ politieke hetze gevoerd,
  om elke oppositie monddood te maken.
  En burgerlijke ongehoorzaamheid, is geen geweld;
  maar kan noodzakelijk zijn tegen diktatuur.

  p.s. :
  Sowieso is een echte bedreiger AlQaq zelf, met haar : “doen of doodgaan”.
  Zelfs Goebbels was vriendelijker.

  1. Gregorius van Dubbeldam

   Ik zie dat er op DDS wel degelijk steun bestaat voor de bedreiging van mevrouw Kaag.

   Verbazingwekkend is het niet. Moordzucht is hier een vaak opduikende emotie.

   1. Re-al

    @G.v.D. : Je liegt, want dat schrijf ik het tegenovergestelde.
    Zelfs als iemand met een naar ambt, val je door de mand.

   2. Krasvast

    Negeren is de beste optie, je speelt zijn spelletje.

 10. Nederland is naar de kloten

  Forum voor Democratie de mondsnoeren het is geen Huig plug, ik vind het vreselijk dat ze deze man de grond in trappen.

  Wat Forum Voor Democratie betreft. Die laten hun niet zo makkelijk intimideren. Thierry heeft hopelijk inmiddels geleerd hoe hij met dit tuig moet omgaan.

  Het is meer dan duidelijk dat nu alle registers worden opengetrokken om FVD te schaden.

  O.o.o.o

  Wat willen ze graag van Forum Voor Democratie af.

  Ze weten dat FVD hun spelletje door heeft.
  Ze weten dat FVD tegen hun kaartenhuis aan het schoppen is.
  Ze weten dat FVD steeds verder gaat in het verzamelen van lastige bewijslast

  Hoe verder FVD gaat graven des te gevaarlijker de bewijslast gaat worden.

  Wat graat er gebeuren met bewijslast van de WEF wob stukken?

  Dit kan wel eens een heel interessant jaar gaan worden.

 11. september

  En de doodsbedreigingen die sommigen hier naar anderen uiten ,die zijn net zo gestoord.En die oproepen tot een tribunaal zijn net zo gevaarlijk.

  1. Baco

   Tribunaal = rechtbank

  2. Woordkunst

   Want die komen ook compleet uit de lucht vallen zeker?
   En een tribunaal is een volkomen wettig middel om schuldigen verantwoordelijk te stellen.
   Probeer eens voor jezelf te denken kwezel!

 12. rafi

  He! Wat vervelend nou voor mevrouw Kaag. Het is toch zo’n nette mevrouw! Wie zijn die mensen toch, die zoiets doen?
  Heeft DDS misschien het adres van mw. Kaag? Zodat ik haar ter bemoediging een lief kaartje kan sturen?

 13. Shooter

  Over Fortuyn en het gewelddadige klimaat gecreëerd door links geen woord uiteraard. Moord mag door slinks en fakkels door rechts niet, want is fascistisch.

  1. Baco

   Wat Pim betreft, sommige danken God er zelfs voor

 14. tata

  Guilty by proxy? Dat laat ik me echt niet aanpraten door wat kartelfluffies.

 15. Meriadoc Brandebok

  Het fundamentele probleem is hier dat de staat zich te zwak heeft opgesteld. Het kabinet had het fascistische FvD dienen te verbieden, Twitter en Youtube moeten vorderen elk facebook- en socialmediabericht van wappies te verwijderen en samenscholingen van wappies dienen te verbieden.

  In plaats daarvan heeft men deze wond stinkend laten dooretteren. Men heeft de wappues en hun indoctrinatprs de gang laten gaan. In toenemende mate werden laagopgeleiden en zwakbegaafden onder psychische contröle van Baudet gebracht.

  1. Jack Flash

   Het hele kartel voor een tribunaal en terechtstellen.
   Zo snel mogelijk.

   1. Gregorius van Dubbeldam

    Q.e.d.

    🤮

    1. Baco

     pipo verwoord prima dè hypocriet

     1. Gregorius van Dubbeldam

      verwoordt

      Domme jongen toch!

     2. Baco

      Sukkel, hypocriet

     3. Baco

      hypocriet moet natuurlijk hiepokried zijn

     4. Krasvast

      Je duwt zijn schommel @Baco

     5. Gregorius van Dubbeldam

      Krasvast heeft gelijk, domme jongen, je kunt zijn advies beter opvolgen.

  2. Docm

   “In toenemende mate werden laagopgeleiden en zwakbegaafden onder psychische contrôle van Baudet gebracht.”

   We beginnen nu weer te begrijpen wat democratie feitelijk betekent.

 16. king

  de Telegraaf, het AD . de Volkskrant , noem maar op een grote propaganda
  voor mensen die niet in staat zijn zelf na te denken
  op zeggen die pulp