ABP investeert in het vernietigen van de visserij en flora en fauna

ABP investeert in het vernietigen van de visserij en flora en fauna

Het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) wil het grootste windmolenpark op de Noordzee gaan bouwen. Dat ze daarmee de visserij en flora en fauna vernietigen dat doet er niet toe. Deze boomer organisatie denkt maar aan één ding op de korte termijn flinke klappers maken.

Oh wat gaan ze deugen. Met het windmolenpark willen ze 4 gigawatt elektriciteit gaan opwekken, genoeg voor ruim 5,5 miljoen huishoudens. ABP voert gesprekken met een van de grote windparkbouwers voor een samenwerkingsverband. Wie gaat de klus krijgen, van Oord of Boskalis. Het leuke voor deze multinationals is dat een windmolen maar 25 jaar meegaat. Dus ze hebben decennia lang garantie op werk. Het hele klimaathysterie verhaal is maar voor één groepering goed, de globalistische elite.

Het pensioenfonds gooide vorig jaar het roer om na protesten van boomers bij de kantoren van ABP in Amsterdam en Heerlen. Onder het motto 'Het duurt te lang' eisten de deelnemers dat hun pensioengeld niet langer belegd wordt in de productie van olie, kolen en gas. Deze activistische denken na ons de zondvloed. Het interesseert ze geen reet dat er bepaalde economische sectoren worden geraakt en dat flora en fauna eraan gegaan. Zolang zij er maar warmpjes bij zitten. Wat een egoïstische dikke-ik mentaliteit.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken.

''Onder druk van leden van het ⁦ABP Pensioen⁩ wordt onze laatste echte natuur verziekt tot tot een industrieterrein. Een doodzonde. De generatie die ons land ontwrichtte met immigratie en islamisering weet van geen ophouden. Niet uit naam van deze boomer!'' twittert Harm Beertema. Gelukkig is deze PVV'er geen egoïstische boomer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties