Amnesty International-marionet staat bij demonstratie Extinction Rebellion: 'Maar Amnesty is niet extreemlinks hoor!'

Amnesty International-marionet staat bij demonstratie Extinction Rebellion: 'Maar Amnesty is niet extreemlinks hoor!'

Binnenlandjan 28, 17:00
Als je wilt weten wat de politieke denkbeelden van Amnesty International eigenlijk zijn hoef je alleen maar even deze foto te zien die vandaag genomen is bij de 'demonstratie' van extreemlinkse Extinction Rebellion gekken op de A12. Want daar stond een 'expert' van Amnesty bij... die controleerde of de arrestaties wel lief genoeg verliepen.
Jan Roos kan er niet over uit: een waarnemer van Amnesty International was feitelijk "embedded" bij de 'demonstratie' van radicaal-linkse gekken op de A12 vandaag; gekken die 'demonstreerden,' zogenaamd omdat ze zich heel erg zorgen maken over 'klimaatverandering' (terwijl het klimaat altijd verandert en de invloed van de mensen daarop minimaal is). 
Amnesty zou zich moeten inzetten voor de mensenrechten. Actief moeten zijn bij issues als Iran of China. In het eerste land worden demonstranten doodgeschoten, in het tweede land worden er ware Covid-concentratiekampen opgezet. Genoeg om iets mee te doen, zou je denken.
Sterker nog, ze hadden ook actief kunnen zijn in Nederland toen bij ons Coviddemonstranten met grof geweld in elkaar geslagen werden door de politie. Maar toen hoorde je Amnesty niet. Oh nee, dat vond Amnesty helemaal niet interessant. Totaal niet. Wappies! Zoek het maar uit!
Maar nu extreemlinkse gekken staan te demonstreren op de A12 zien scherpe waarnemers dit:
Zoals Jan Roos terecht reageert: "Embedded bij anti-Zwarte Piet en embedded bij klimaatgekkies. Maar verder is Amnesty helemaal niet extreemlinks hoor."
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Laten we eerlijk zijn, Amnesty International is natuurlijk gewoon een extreemlinkse organisatie. Dat geldt helaas voor bijna alle groepen die zich bezighouden met dit soort onderwerpen. Als ze niet al bij het begin extreemlinks waren, dan zijn ze nu overgenomen door dat soort types.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten