screen shot 2023 01 28 at 173309

Knettergekke Gaykrant-hoofdredacteur vindt 'niet-wetenschappelijke basis' non-binair "irrelevant"

Binnenlandjan 28 2023, 18:00
Bij het Parool hebben ze de hoofdkrant van de Gaykrant bereid gevonden om zich hard te maken voor de geestesziekte die we tegenwoordig 'non-binair' noemen. Want, zegt hij, hoewel er wetenschappelijk misschien te zeggen is dat 'non-binair' helemaal niet bestaat, tja, dan mag dat nog niet hardop gezegd worden. We moeten de term 'gewoon' gebruiken (verplicht), en iedereen die daar tegen in gaat is intolerant. Ja, zelfs als het wetenschappelijk gezien zo is dat non-binair je reinste onzin is.
"Hoezeer ik de wetenschap ook hoog heb zitten en liefheb, of een letter of een symbool binnen onze gemeenschap nu wel of geen wetenschappelijke reden tot bestaan heeft, is voor mij minder relevant. Ik weet niet welke uitzonderingen straks wellicht een (wetenschappelijke) basis toegewezen zullen krijgen," aldus hoofdredacteur Rick van der Made in de knettergekke linkse krant het Parool.
Je ziet dus wat er gebeurt als de ideologische gekken het voor het zeggen krijgen in een maatschappij. Ja, geven ze toe, de wetenschap zegt iets. De wetenschap bewijst iets. Maar wacht! Wetenschap kunnen en moeten we gewoon negeren als die ingaat tegen onze 'ideologie!' Want ideologie gaat boven alles. Desnoods hermaken we de realiteit gewoon. ('Welke realiteit, alles is mening!')
"In mijn redactie werken trans personen, non-binaire mensen, feministen en cis-mannen goed samen. Dat komt doordat elke stem binnen de redactie telt en gehoord wordt, en geen enkele stem overheersend is of dramt," stelt hij ook nog. Maar dat is natuurlijk flauwekul. Want als je gewoon wetenschappelijk vaststelt dat er niet zoiets als is "non-binair" dan ben je natuurlijk niet welkom bij de Gaykrant. 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dieptriest - niet alleen omdat Van der Made feitelijk gewoon zegt dat we de wetenschap moeten negeren als die indruist tegen de 'gevoelens' van geesteszieke wappies, maar ook omdat de Gaykrant zich ooit inzette voor de emancipatie van mannen en vrouwen die toevallig op mensen van hetzelfde geslacht vallen. Nu is het een 'krant' geworden van een ideologische beweging van, voor en door gendergestoorde figuren die denken dat 'gender' een keuze is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten