screen shot 2023 01 28 at 181442

Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling neemt stelling tegen apologisten van non-binaire verkrachters: 'Dan verlies ik je waardering maar!'

Politiekjan 28 2023, 19:00
De vrouw achter de Harry Potter boeken, J.K. Rowling, heeft de afgelopen veel vuil over zich heen gekregen van met name transideologen én van Hollywood. Ze is daar ook niet welkom meer bij Harry Potter-evenementen. Terwijl ze letterlijk de vrouw is die het hele verhaal verzon en opschreef.
Maar dat weerhoudt Rowling - een échte feminist - er niet van om stelling te nemen tegen de non-binaire gekkigheid die Westerse wereld in haar greep houdt.
In eerste instantie deed ze dat door te twitteren over mannen die veroordeeld zijn wegens verkrachting, maar zich na hun arrestatie opeens "non-binair" zeggen te voelen. In met name Schotland worden deze mannen dan in een vrouwengevangenis gezet. En, je gelooft het niet, maar sommige van die mannen vergrijpen zich daar vervolgens weer aan vrouwen. Ja, echt. Schokkend en verbazingwekkend, he?
Ook postte ze foto's van andere verkrachters die overduidelijk 'non-binair' gebruikten om dichtbij vrouwen en meisjes te kopen om vervolgens los te gaan. "Vergeet nooit," schreef Rowling daarover, "dat [de Schotse regering geleid door Sturgeon] altijd volhouden dat het belachelijk is om te zeggen dat er mannen zijn die zich als vrouwen kleden zodat ze vrouwen en meisjes beter kunnen aanvallen. Dat zou nooit gebeuren. Iedereen is wie ze zeggen te zijn. Dit zelfs maar betwijfelen zou 'haat' zijn." 
Daarop citeerde ze George Orwell. Die schreef in 1984 over de totalitaire regering die de macht had in zijn boek: "De partij vertelde je dat je het bewijs van je oren en ogen moest negeren. Dit was hun belangrijkste, meest essentiële bevel." 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het feminisme van J.K. Rowling is het echte feminisme; het feminisme dat decennia geleden nog daadwerkelijk voor positieve zaken stond, en dat voor positieve veranderingen heeft gezorgd. Het soort feminisme dat meisjes leerde dat ze het recht hebben om hun leven op hún manier te leiden, net als jongens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten