shutterstock 1381299164

50-jarige nudistengek gepromoot door radicaal-links Algemeen Dagblad

Binnenlandjan 28 2023, 13:00
Het radicaal-linkse Algemeen Dagblad heeft een artikel gepubliceerd waarin de halfslachtige waanzin van radicaal-linkse Extinction Rebellion activiste Ingeborg de Lange (50 jaar oud!) wordt gepromoot. Dit is een schande en het AD zou zich moeten schamen voor het promoten van zo'n gevaarlijke en onverantwoordelijke agenda.
Ingeborg de Lange is van plan om vandaag met ER te demonstreren op de A12 in Den Haag, ondanks het feit dat zes van haar linkse collega-terroristen onlangs zijn gearresteerd. Als klap op de vuurpijl gaat ze dat naakt doen, wat natuurlijk een vreselijke ervaring zal zijn voor al die normale mensen die haar vandaag zullen zien.
Dit is krankzinnig! Dit soort gedrag is niet alleen gevaarlijk, maar ook een enorme verstoring voor normale mensen die gewoon verder proberen te gaan met hun leven. We zouden dit soort radicalisme niet moeten tolereren en Extinction Rebellion zou verboden moeten worden. We mogen niet toestaan dat deze onverantwoordelijke activisten ons leven verstoren en onze veiligheid in gevaar brengen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het Algemeen Dagblad zou zich moeten schamen voor het promoten van zo'n gevaarlijke en onverantwoordelijke agenda. We mogen dit soort radicalisme niet tolereren en Extinction Rebellion zou verboden moeten worden. We kunnen niet toestaan dat deze halfgare gekken ons leven verstoren en onze veiligheid in gevaar brengen... en dat ze hun misdrijven vooraf ook nog eens vol trots mogen aankondigen in de grote landelijke kranten is al helemaal waanzin.
Er wordt in Den Haag gesproken over het verbieden van politieke partijen die zich keurig netjes aan de wet houden, maar die wat ingaan tegen het heersende politieke en culturele narratief... Maar tegelijkertijd hebben ze zogenaamd geen tijd om zieke clubs als Extinction Rebellion aan te pakken? Je gaat bijna denken dat ze zich puur en alleen laten leiden door de vraag: is de club in kwestie links of rechts? Als links dan prima. Als rechts, dan verbieden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten