dh 10554 geert wilders

Geert Wilders ontmaskert VVD "Firma van list en bedrog": Rutte en Schippers op heterdaad betrapt bij het spelen van politiek theater

Politiekjan 28 2023, 11:30
Geert Wilders is vandaag woedend over het nieuws dat VVD'ers Mark Rutte en Edith Schippers opnieuw politiek theater spelen. In een interview met De Telegraaf waarschuwen zij voor de mogelijkheid van een "groot blok" van PvdA en GroenLinks in de Eerste Kamer. Aanleiding is het feit dat de twee linkse partijen als één blok de Provinciale Statenverkiezingen ingaan en samen de grootste kunnen worden, omdat ze voor het eerst samen een fractie vormen.
Geert Wilders is verontwaardigd. Hij wijst terecht op de hypocrisie van Rutte en Schippers, die verantwoordelijk zijn voor de asieltsunami, de woningnood, de afbraak van zorg en pensioenen, de toeslagenaffaire, het wegpesten van boeren, de belastingverhogingen en de totale afbraak van Nederland als geheel. Hij bestempelt hun firma als die van "list en bedrog".
Het is gemakkelijk te begrijpen waarom Wilders zo boos is. De twee VVD'ers hebben immers niets gedaan om een van de problemen waarvoor zij verantwoordelijk zijn op te lossen. In plaats daarvan hebben ze zich tevreden gesteld met het spelen van politieke spelletjes en het doen van holle beloften, en dat alles terwijl het land blijft lijden. En dan komen ze nu weer eens aanzetten met goedkope verkiezingstrucjes die alleen maar bedoeld zijn om een 'wedstrijdsgevoel' te creëren zodat kiezers niet meer nadenken over de vraag: 'Wat heeft de VVD de afgelopen 13 jaar eigenlijk voor mij gedaan?'
De bevolking van Nederland verdient meer dan holle retoriek en grootspraak van hun leiders. Ze verdienen echte oplossingen voor de problemen die hun land teisteren. Het volk verdient leiders die zich daadwerkelijk inzetten voor zinvolle veranderingen, niet alleen leiders die genoegen nemen met politiek theater.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is tijd dat het volk een standpunt inneemt en actie eist van hun leiders. Geert Wilders heeft gelijk dat hij woedend is. Nu is het aan de Nederlandse kiezer om in maart af te rekenen met deze neppolitiek van de VVD en die partij ein-de-lijk een flinke verkiezingsnederlaag te bezorgen. Misschien dat dát er voor zorgt dat Schippers en Rutte hun kwalijke beleid iets van bijstellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten