shutterstock 2029797371

Linkse extremisten Extinction Rebellion stoppen met het verstoren van het dagelijks leven... in het VK

Buitenlandjan 02 2023, 17:00
Extinction Rebellion, de linkse extremistische groep die bekendstaat om hun knettergekke acties ter ondersteuning van het klimaat, heeft aangekondigd dat ze zullen stoppen met hun burgerlijke ongehoorzaamheid in het Verenigd Koninkrijk. Dit heeft de groep bekendgemaakt in een filmpje op hun Twitter-account. Volgens Extinction Rebellion is de reden hiervoor dat ze hebben ervaren dat het niet effectief is om steeds weer de normale mensen het leven te verpesten door zich vast te ketenen aan verkeersknooppunten en dergelijke.
De ideologie van Extinction Rebellion is gebaseerd op het idee dat de mensheid op een verkeerde manier omgaat met de aarde en dat dit leidt tot het uitsterven van tal van soorten. Ze eisen daarom dat overheden drastische maatregelen nemen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Om hun doel te bereiken, voeren ze vaak acties die gericht zijn op het verstoren van het dagelijks leven, zoals het blokkeren van verkeersknooppunten en het bezetten van gebouwen.
Hoewel Extinction Rebellion zegt dat ze stoppen met hun acties omdat ze niet effectief zijn, zijn er ook critici die suggereren dat de echte reden hiervoor is dat de Britse wet aangepast is om daders van burgerlijke ongehoorzaamheid harder te kunnen bestraffen. Wat de reden ook is, het nieuws dat Extinction Rebellion stopt met hun acties zal voor velen als een opluchting komen.
Het is immoreel om het leven van anderen te verstoren in een poging om een doel te bereiken, zelfs als dat doel een nobel één is. En zelfs dát is niet het geval wat Extinction Rebellion betreft, want feitelijk is dat natuurlijk gewoon een stalinistische organisatie die het groene evangelie gebruikt om extreem-marxisme in te voeren.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Wat kan Nederland hiervan leren? Heel veel... en iets heel simpels: als je deze gestoorde gekken aanpakt - of belooft dat te doen - doen ze heel snel een stap terug. Dan zie je geen acties meer van linkse mafketels die zichzelf aan schilderijen vastplakken of het verkeer vastzetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten