Na falend vuurwerkverbod in 12 gemeenten pleit de Nijmeegse burgemeester Bruls voor een landelijk vuurwerkverbod

Na falend vuurwerkverbod in 12 gemeenten pleit de Nijmeegse burgemeester Bruls voor een landelijk vuurwerkverbod

Het is triest om te zien hoe de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls pleit voor een landelijk vuurwerkverbod tijdens de volgende jaarwisseling. Hij beweert dat het alleen werkt als er één landelijke lijn wordt getrokken, maar dat is simpelweg niet waar. Bruls toont zich een slecht verliezer, hij had kunnen weten dat de Nederlander niet zonder slag of stoot haar tradities opgeeft. Eigenlijk hebben we Zwarte Piet ook te makkelijk laten afschaffen door de globalistische bestuurselities. Gelukkig kan dat besluit ooit ook weer worden teruggedraaid als de stille meerderheid deze modegrill spuugzat is.

In plaats van het vuurwerk de schuld te geven van de problemen tijdens de jaarwisseling, moeten we ons richten op het echte probleem: het onopgevoede tuig dat tijdens de jaarwisseling rellen veroorzaakt. Een vuurwerkverbod zal dit tuig alleen maar aanzetten om op andere manieren te gaan rellen. Bovendien is het volkomen onrealistisch om te denken dat een vuurwerkverbod op landelijk niveau handhaafbaar is. Zoals Caroline van der Plas (BBB) al terecht opmerkt, heeft de politie simpelweg niet genoeg mensen om een totaalverbod te handhaven. Bovendien zullen mensen gewoon naar andere gemeenten of het buitenland gaan om vuurwerk te kopen, waardoor het verbod volkomen nutteloos is.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

In plaats van te pleiten voor een landelijk vuurwerkverbod, moeten we ons richten op het aanpakken van het echte probleem: het onopgevoede tuig dat tijdens de jaarwisseling rellen veroorzaakt. Dit kan bijvoorbeeld door het inzetten van extra politie of door een meldplicht in te voeren zodat deze oproerkraaiers tijdens de jaarwisseling van de straat zijn. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de jaarwisseling voor iedereen veilig en gezellig blijft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer