windmolens kapot maken 4

Amsterdamse regenten negeren burgerprotesten om 'groene' plannen te realiseren: Omstreden windproject gaat door!

Binnenlandmrt 07 , 20:00
In het Groene Utopia dat Amsterdam heet, hebben de stedelijke bestuurders – met hun onverzadigbare honger naar alles wat 'duurzaam' en 'groen' heet – weer een nieuwe stunt uitgehaald. Ondanks massale weerstand en een dikke rode streep van de provincie door de plannen, vindt de gemeente onder leiding van PvdA, GroenLinks en D66 toch een listig 'omweggetje' om door te gaan met een omstreden windturbineproject aan de Noorder IJplas. “Waarom duw je dit burgers door de strot?”, vraagt menig Amsterdammer zich af. Nou, beste lezers, omdat in de wereld van onze linkse bestuurders, de wil van het volk slechts een hinderlijke bijzaak is op hun pad naar 'vergroening', ongeacht de kosten.
Zet je schrap voor het drama dat zich ontvouwt in de woonarken aan de Noorder IJplas, waar bewoners – echte mensen, met echte levens – al jaren vechten tegen de komst van windturbines. Turbines die hun unieke vogelparadijs dreigen te veranderen in een zone van geluidsoverlast en slagschaduw. Maar wie geeft er nou om een stel vogels en bewoners als je de groene façade van de stad kunt oppoetsen, nietwaar?
Volgens de Telegraaf hebben Peter Verbeek en Martijn van Beenen de ondankbare taak om door duizenden pagina's aan documenten te worstelen, gewapend met niets meer dan de Wet open overheid. Hun ontdekking? Dat het Amsterdamse gemeentebestuur bereid is om over lijken te gaan in hun kruistocht voor duurzaamheid. De Provinciale Staten hadden het bij het rechte eind door de plannen af te wijzen, maar in een stad die wordt geregeerd door PvdA, GroenLinks en D66, is gezond verstand blijkbaar een zeldzaam goed.
Samen met toegewijde Nederlandse boeren brengen Thierry Baudet en Gideon van Meijeren jou het beste van de natuur direct aan je deur. Van knapperige groenten tot sappig vlees, verse vis en perfecte aardappelen - proef de puurheid in elke hap. Kies vandaag nog voor de EerlijkEten Allround Box en ervaar de ongeëvenaarde smaak van versheid. Bestel via onze link en steun DDS met je aankoop. Ga voor eerlijk, kies voor EerlijkEten!
Dus daar heb je het, beste lezers. In de gemeente Amsterdam is de boodschap duidelijk: burgerlijke zorgen, natuurbehoud en lokale democratie doen er niet toe als ze in de weg staan van de groene dromen van de linkse politieke elite. Dit is het Amsterdam dat je krijgt wanneer je blijft stemmen op partijen die meer geïnteresseerd zijn in het serveren van hun ideologische meesters dan in het dienen van hun burgers. Dus blijf vooral PvdA, GroenLinks en D66 stemmen, als je meer van deze waanzin wilt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten