shutterstock 127785641

WAARSCHUWING! Bankrekeningen worden nu gebruikt als politieke wapens om systeemcritici uit te schakelen

Binnenlandaug 03 2023, 11:00
Uw bankrekening wordt nu tegen u gebruikt en u moet dit weten! Niet uw eigen keuzes, maar de 'grootmachten' van de samenleving dicteren wat u met uw eigen geld kunt doen. In het bizarste geval was er Nigel Farage, de Brexit-goeroe, wiens bankrekening bijna werd afgesloten door de gevestigde elite bij Coutts, simpelweg omdat ze zijn politieke standpunten niet konden verdragen. U denkt dat dit niet in Nederland kan gebeuren? Denk nog eens na!
Sinds 2015 heeft elk van de 65.000 bankmedewerkers in Nederland een eed moeten afleggen, een eed vol met fraaie beloften over integer en zorgvuldig handelen, belangenafweging, vertrouwelijkheid, en het bevorderen van vertrouwen in de financiële sector. Maar wat gebeurt er in werkelijkheid?
Wat we zien, is dat de belangen van de klant eerder worden vertrapt dan centraal gesteld. De realiteit is dat bankiers tegenwoordig in plaats van hun klanten te bedienen, eerder bezig zijn met het bespelen van de politieke viool. Ze doen wat de autoriteiten willen, zonder dat ze een expliciete opdracht nodig hebben schrijft Paul Frentrop op Wynia's Week.
Zo gaat het in de financiële sector: het is niet langer een kwestie van dienen van de klant, maar van meegaan met de politieke wind. Als je wilt slagen, moet je de politiek correcte agenda volgen. Praat over duurzaamheid, diversiteit en klimaatverandering, en je bent al halverwege.
Bankbestuurders zijn omgevormd tot een soort politieke lakeien, die correcter handelen dan de 'echte' ambtenaren. Maar er is een groot verschil: ambtenaren hebben tenminste nog de taak om tegenwicht te bieden tegen een minister die iets onverstandigs wil, en ze kunnen dat doen met enige baanzekerheid. Bankiers, daarentegen, worden bij de minste tegenspraak op straat gezet.
Uiteindelijk betalen wij, de gewone burgers, de prijs. We worden gedwongen om deel te nemen aan een systeem waarin onze financiële vrijheid wordt ingeperkt, onze privacy wordt geschonden en ons recht om te handelen naar eigen goeddunken wordt ingeperkt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
We moeten deze ongepaste inbreuk op onze vrijheden niet accepteren. Het is tijd dat we ons uitspreken, dat we eisen dat onze banken ons dienen, niet de politieke elite. Het is tijd dat we onze privacy en onze vrijheid van meningsuiting terugwinnen, zowel binnen als buiten de bankwereld. Dit is geen kwestie van links tegen rechts; dit is een kwestie van het volk tegen de machten die ons onderdrukken. Zo niet dan worden systeemcritici kaltgestellt door hun bankrekeningen te blokkeren. Dit mogen we nooit laten gebeuren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten