michaelvdgalien short haired 28 year old good looking dutch f 34dace90 c158 44aa 8139 49f6c2a802a6 2

DDS slaat de handen ineen met BOEREN: Steun ons ALLEBEI en GENIET

Binnenlandfeb 20 , 11:50
Terwijl het kartel steeds meer doet om vegetarisme en insecten te promoten, komen de pattriotten in actie. Samen met echte Nederlandse boeren en EerlijkEten gaat DDS de komende tijd vleeseten promoten. Grasgevoerd, geen hormonen, geen troep. Alles 100% naturel.
We hebben een koning in Nederland die publiekelijk een insectenburger opeet en promoot, de vleesschappen in supermarkten worden steeds kleiner, en de kwaliteit van het vlees hólt achteruit. Nederlandse boeren én DDS hebben daar genoeg van. Daarom slaan we de armen ineen om daar samen iets aan te doen.
Met EerlijkEten vormen DDS en échte Nederlandse boeren nu een alliantie om elkaar te helpen én om al onze lezers heerlijk vlees te bezorgen.
Het werkt heel simpel. Voor een heel mooie prijs (99 euro voor twee weken voor 2 personen, omgerekend dus slechts 25 euro per week per persoon) krijg je een doos vol heerlijk vlees. Je hebt het over vier kilo ambachtelijk vlees. Rundvlees, kip, lam, varkensvlees (als je geen varken eet kun je dat aangeven zodat je een ander soort vlees krijgt) en meer. Alles van Nederlandse bodem, heerlijk en van uitmuntende kwaliteit.
Op deze manier zorgen we ervoor dat de boeren in Nederland ondersteund worden. Het vlees gaat via EerlijkEten namelijk zo, hop, van hun boerderij naar jouw keuken. Bij aankomst is het fantastisch bevroren zodat je het lange tijd kan bewaren in de vriezer. Je hoeft het niet ineens snel op te weten uit angst dat het anders vergaat. Nee, het is goed, het blijft goed, en je zult ervan smullen als je het eenmaal bereidt.
Dit vlees is honderd procent naturel. Er zit geen chemische troep in het vlees. Geen hormonen, geen ranzige steroïde toevoegingen, niets van dat alles. De dieren zijn grasgevoerd, en hun vlees is heerlijk, mals, en gezond. Want dit vlees is afkomstig van onze eigen Nederlandse boeren, niet uit een land ergens uit verweggistan waar ze zich niet of nauwelijks aan goede regels houden.
Als jij nu een vleesbox bestelt om het te proberen steun je onze eigen boeren daarmee. We weten het, je bent druk, je kunt niet altijd mee demonstreren als zij op pad gaan in een poging hun manier van leven te redden. Dat is ook logisch. Je hebt dingen te doen. Werken, voor je gezin zorgen.
vleessss
Maar door de Vleesbox van EerlijkEten te bestellen kun je de boeren alsnog op geweldige wijze steunen. Op een manier die er zo mogelijk nog meer toedoet, namelijk met je portemonnee. De boeren hoeven op deze manier immers niet bakken met geld af te staan aan dure slachters en grote supermarktbedrijven die hen het mes aan de keel zetten.
Als jij een Vleesbox bestelt wordt jij daar zelf dus beter van omdat je heerlijk vlees krijgt, van Nederlandse bodem en voor een heel schappelijke prijs, en de boeren worden er ook nog eens beter van.
Maar wacht! Dat is niet alles.
Want DDS heeft er namelijk óók wat aan. Onze alliantie houdt in dat als jij een box bestelt (via onze link) dat wij dan een commissie krijgen. Hoe meer DDS-lezers een Vleesbox bestellen, hoe beter het dus is voor de boeren, voor de lezers zelf, én voor ons.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten