netherlands war

Wanstaltige hypocriete Eritrese kansenparel wil zich 'veilig voelen' in Nederland: WIJ OOK!

Immigratiefeb 20 , 11:00
Het is weer zover. In de oneindige saga van immigratie-ironieën die ons land teistert, hebben de zogenaamde "kansenparels" uit Eritrea nu de brutaliteit om "veiligheid" te eisen in Nederland, terwijl ze tegelijkertijd de straten van Den Haag onveilig maken met hun rellen. Een opmerkelijke ontwikkeling, vooral gezien het feit dat ten minste één van deze asielzoekers toegeeft vaak in Nederland te demonstreren tegen het Eritrese regime, maar zijn lippen stijf op elkaar houdt over zijn aanwezigheid bij de recente onlusten.
Laten we één ding duidelijk stellen: de Nederlandse bevolking verdient ook veiligheid. Veiligheid van eigen bodem, niet verstoord door de import van buitenlandse conflicten en ruzies die hier met dezelfde hevigheid worden voortgezet. Het is een schande dat de problemen van Eritrea nu onze problemen moeten worden. Nederland heeft geen gebrek aan uitdagingen, maar het toevoegen van een Eritrees hoofdstuk aan ons dossier van maatschappelijke onrust is iets waar niemand op zit te wachten.
Wat deze Eritreeërs niet lijken te begrijpen, is dat hun acties direct in strijd zijn met de vrijheden en veiligheid die ze claimen te zoeken. Door in ons land tegen hun regime te demonstreren – een recht dat ze in hun eigen land niet zouden genieten – en tegelijkertijd weigeren afstand te nemen van gewelddadige rellen, ondermijnen ze het welkom dat Nederland hen biedt. Het is een klassiek voorbeeld van het bijten van de hand die je voedt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met politiekcorrect geneuzel over immigranten. Deze kansenparels hebben ons land en cultuur te respecteren. Als ze voor onrust willen zorgen gaan ze maar terug naar eigen land. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het politiekcorrecte immigratiefiasco elke dag te ontmaskeren.
Het advies aan deze Eritrese "veiligheidszoekers" is simpel: als je daadwerkelijk iets wilt veranderen aan de situatie in Eritrea, pak dan je koffers en vecht je strijd uit waar hij thuishoort. Nederland is niet het podium voor jullie internationale onenigheden. Ons land verdient vrede en stabiliteit, en het is hoog tijd dat deze ongenode gasten dat gaan respecteren. Wij, Nederlanders, hebben genoeg van ons eigen bordje; we hoeven niet ook nog eens de problemen van de hele wereld op te lossen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten