immigratie vvd

Hypocriete VVD wil rellende Eritreeërs kansenparels "stevig straffen": wat een grap!

Politiekfeb 19 , 8:31
De VVD vindt het héél erg dat een stel achterlijke stammenstrijders uit Eritrea het afgelopen weekeinde hebben huisgehouden in Den Haag. De nepliberalen eisen actie. Ja, er moet flink hard ingegrepen worden. "Stevig bestraffen," heet dat. Maar wacht eventjes... Welke partij was de afgelopen 14 jaar eigenlijk verantwoordelijk voor de recordbrekende massa-immigratiecijfers? Oh ja. De VVD zelf.
De wanstaltige Dilan Yesilgöz en haar linkse matties van de VVD zeggen dat ze het heel erg vinden wat er allemaal gebeurd is. Oh ja, vreselijk is het! Zeker dat er acht politieagenten gewond zijn geraakt bij de Afrikaanse stammenstrijd op Nederlandse wegen.
Er moet, vinden Yesilgöz en haar mede-hypocrieten, "stevig bestraft" worden. Daarnaast vinden ze dat "dit soort ernstige geweldplegingen gevolgen moeten hebben voor het kunnen krijgen van een permanente verblijfsvergunning dan wel het Nederlanderschap."
Zo, zeg. Dat zijn nog eens quasi-harde woorden. Indrukwekkend hoor! Je gaat bijna denken dat de VVD dit onderwerp echt belangrijk vindt en wil dat er iets gebeurt.
Maar wacht even! Welke partij is de afgelopen 14 jaar eigenlijk de grote baas geweest van ons land? Welke partij heeft al deze mensen 'ruimhartig' ontvangen in ons land? Met bellen en toeters? Met gratis geld, goedkope huurwoningen (die daardoor niet naar onze eigen mensen konden gaan), en meer van zulke leuke cadeau's?
Ah ja, dat was inderdaad diezelfde VVD! De VVD geleid door Mark Rutte, en waarvoor de huidige VVD-leider, Yesilgöz zelf, een prominent lid van het kabinet was! Die VVD heeft ervoor gezorgd dat er de afgelopen jaren meer kansenparels dan ooit naar Nederland zijn gekomen. En ja, bijna elke keer ging het om jonge mannen, zonder vrouw en kind.
Maar nu vinden ze het bij de VVD blijkbaar heel erg dat er zoveel van dit tuig rondloopt in ons land en dat ze boel finaal slopen omdat ze hun stammenstrijd mee hebben genomen naar Nederland. Sure.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de knettergekke hypocrisie van de VVD. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons die halfzwakke lafbekken elke dag te ontmaskeren voor de undercover linkse globalisten die ze zijn.
De VVD kan maar beter ophouden met deze theatershow. Ze vinden het daar helemaal niet erg dat dit Den Haag is overkomen. De partij heeft zich jaren en jaren bewust ingezet voor onbeperkte immigratie van kansenparels die lak hebben aan onze cultuur, aan onze manier van leven, en aan onze democratie.
Yesilgöz kan nu tranen met tuiten janken over de gevolgen van dit wanstaltige wanbeleid, maar daar trapt geen normaal denkend mens in. De VVD heeft ons land gesloopt. Nu gaan wij de VVD slopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten