dutch national police vw transporter t7

Felle reacties op doorgedraaide Eritrese veldslag in Den Haag: "Gevolg van decennialang omvolkingsbeleid!"

Binnenlandfeb 18 , 16:00
Het moge duidelijk zijn dat wat er eerder deze week gebeurde met de rellen in Den Haag rondom de groep losgeslagen Eritreeërs niet door de beugel kan. De reacties op de rellen zijn voornamelijk afkeurend en roepen op tot harde acties, maar uiteraard zijn er ook weer linkse gekkies die het proberen te nuanceren. Knettergek natuurlijk, dit soort tuig moet je keihard aanpakken!
Demissionair minister van Justitie Dilan Yeşilgöz noemt de gebeurtenissen "compleet onacceptabel". De minister laat via X weten: "Hulpverleners die worden aangevallen tijdens hun werk gaan alle perken te buiten. Dit gedrag blijft niet zonder consequenties. Ik wil de politie, brandweer en ambulancepersoneel bedanken voor hun tomeloze inzet. Alle gewonden wens ik veel sterkte en beterschap", aldus Yesilgöz.
De reacties op de tweet van Yesilgöz zijn ook niet mals. Veel mensen roepen de minister op tot harde acties in plaats van weer het afkeurende tweetje om vervolgens weer over te gaan op de orde van de dag. “Geen woorden maar daden. Cut the crap!” klinkt het. Forum voor Democratie trekt de conclusie dat de rellen het gevolg zijn van decennialang omvolkingsbeleid.
De linkse gekkies onder ons laten ook van zich horen. Leo Lucassen vergelijkt het met boze voetbalsupporters. “Nee, ik heb geen aandelen in de rellen tussen Eritreeërs. Ja, uiteraard is dat onacceptabel en moet je de daders aanpakken. Nee, dit komt bij vluchtelingen heel weinig voor. En ja, helaas is dit wekelijks te zien bij Nederlandse voetbalsupporters. Einde mededeling.” Geen idee of Lucassen ooit wel eens een voetbalwedstrijd bezoekt, maar het is allesbehalve gebruikelijk dat er wekelijks auto’s in de fik vliegen. Voor zover bekend komt dit überhaupt nauwelijks voor. Weer een hoop sensatie dus.
Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Bij de rellen rond een bijeenkomst van de Eritrese gemeenschap in zalencentrum Opera op de Fruitweg raakten meerdere politieagenten gewond en werden verschillende politievoertuigen en andere auto's in de fik gestoken. De Haagse burgemeester Jan van Zanen gaf een noodbevel af.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten