geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders WOEST na doorgeslagen rellen in Den Haag: "Als premier snoeihard orde op zaken stellen"

Politiekfeb 18, 10:00
Het is echt compleet de wereld op z'n kop. De grootschalig doorgeslagen rellen bij een bijeenkomst van de Eritrese gemeenschap in Den Haag hebben voor veel verbazing gezorgd. Niet zo gek als er vier agenten gewond raken en er massaal aanhoudingen zijn verricht.
De relschoppers trokken urenlang door de straten, waarbij auto’s, personenauto’s en zelfs een touringcar in vlammen opgingen. Oh ja, en ook het complete zalencentrum is en passant nog even in de hens gezet. Je kunt wel spreken over een oorlogsgebied, allemaal uitgevochten op Nederlandse bodem door mensen die hier een warm welkom hebben gekregen en daar nu compleet hun reet mee afvegen.
Burgemeester Van Zanen noemt het geweld 'afschuwelijk'. Of de burgemeester maatregelen gaat nemen en zo ja, welke, is nog niet duidelijk. De situatie kan daarnaast op veel boze reacties rekenen, zo ook uit Den Haag. PVV-leider Wilders">Geert Wilders liet gisteren via X al blijken klaar te zijn met dit soort figuren: "OPPAKKEN EN UITZETTEN!" klonk het.
Daar volgt vandaag een iets genuanceerder bericht van Wilders, waarin hij schrijft: "Nederland is het echt spuugzat. Waarom wordt de halve wereld hier binnengelaten om ons land af te breken, onderlinge vetes uit te vechten, agenten met stenen te bekogelen en hun auto’s in de fik te steken? Ik wil de premier worden die eindelijk eens snoeihard orde op zaken stelt."
Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is ook knettergek om te bedenken dat hele burgeroorlogen nu op Nederlandse grond worden uitgevochten. Wilders heeft hier natuurlijk gewoon een punt. We zijn in Nederland veel te tolerant geworden voor dit soort gekkigheid en het wordt hoog tijd dat er hard opgetreden wordt tegen dit soort snuiters. Kabinet Wilders I – Make it happen!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten