screen shot 2024 02 17 at 211858

Knetter! Eritreeërs zetten Den Haag in de FIK

Immigratiefeb 17 , 19:00
Het is ongelooflijk, maar het is helemaal misgegaan in Den Haag. Twee groepen Eritreeërs hebben het daar op elkaar voorzien. Ze vallen elkaar aan met stokken en ander wapentuig, slopen auto's, slaan allerlei andere zaken kapot die ze tegenkomen op straat... en weigeren een stap terug te doen voor de politie.
Oh kijk wat fijn jongens! Onder het beleid van Rutte IV hebben we de problemen tussen Eritreeërs onderling naar hier gehaald. Wat betekent: feitelijk een kleine burgeroorlog. 
Nou ja, klein. Zo klein is het niet. Kijk maar naar deze schokkende beelden uit Den Haag. Die kansenparels slaan de hele boel kort en klein in de Hofstad. De politie is gedwongen om gas in te zetten, een politiewagen is zowaar in de fik gezet door dit rellende tuig.... en wij moeten dat blijkbaar maar volkomen normaal vinden:
Wat een vreugde is het toch dat het partijkartel ons land wagenwijd heeft opengezet voor dit tuig, he? Waar zouden we zijn zonder deze mafklappers uit Afrika? Het zou dan kalm zijn vanavond, rustig. Mensen zouden rustig over straat kunnen.
Dát moeten we niet hebben, zeg. Nee, dan is het veel beter om een stammenstrijd uit Eritrea naar hier te halen.
Toch?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met deze zieke, gekke, gestoorde immigratierellen. Jij ook? Steun ons dan! Versterk ons geluid! Doneer aan DDS via BackMe en help ons samen met jou in verweer te komen tegen de belachelijke massa-immigratie die ons land sloopt.
Geen zinnig mens die zo denkt, natuurlijk... Behalve de doodzieke leden van het partijkartel.
En weet je wat het ergste van alles is? Dat gedrocht van een Pieter Omtzigt had de mogelijkheid om hier iets aan te doen, maar hij wil liever in een kabinet gaan zitten met Frans Timmermans zodat dit soort problemen de komende jaren alleen maar verergeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten