Spreidingswet zet poort wagenwijd open voor asielzoekerstuig: Jonge gelukszoekers verdacht van verkrachting

Immigratiefeb 16, 16:30
In wat lijkt op een zoveelste bevestiging van de waanzin die de spreidingswet van gelukszoekers met zich gaat meebrengen, zijn we opgeschrikt door een gruwelijke gebeurtenis in Oosterhout, Brabant. Twee 17-jarige asielzoekers worden verdacht van de verkrachting en beroving van een 39-jarige vrouw. Deze jonge "vluchtelingen", zoals de politiek correcte media ze graag noemen, verbleven in een nabijgelegen opvangcentrum en hebben nu de gemeenschap opgeschrikt met hun barbaarse daden.
Wat deze zaak nog verontrustender maakt, is het feit dat deze verdachten, ondanks de ernst van de beschuldigingen tegen hen, op verzoek van hun advocaten de behandeling van hun zaak in vrijheid mogen afwachten. Ja, u leest het goed: vrijheid. Dit, terwijl een vrouw voor het leven getekend is door een nachtmerrie die werkelijkheid werd in het Slotbosse Torenpark.
Deze gebeurtenis werpt een verontrustend licht op de spreidingswet en de manier waarop wij omgaan met asielzoekers die verdacht worden van ernstige misdrijven. Het lijkt erop dat de rechten van deze jonge asielzoekers zwaarder wegen dan de veiligheid en het welzijn van onze eigen burgers. Dit is de zoveelste klap in het gezicht van de Nederlandse bevolking, die zich terecht zorgen maakt over de gevolgen van een falend asielbeleid.
De beslissing om deze verdachten in vrijheid hun proces af te laten wachten, onder 'bijzondere voorwaarden', is een gotspe. Het zet niet alleen de deur open voor herhaling, maar zendt ook het signaal uit dat ons rechtssysteem meer bezorgd is over het welzijn van mogelijke criminelen dan over de veiligheid van onze eigen bevolking.
Waar is de gerechtigheid voor het slachtoffer? Waar is de bescherming voor onze gemeenschappen? Deze zaak illustreert de urgente noodzaak voor een heroverweging van onze asielwetgeving en de manier waarop wij omgaan met asielzoekers die ernstige misdrijven begaan. Het is tijd dat de veiligheid en het welzijn van onze eigen burgers vooropstaan, in plaats van te buigen voor de druk van een falend, politiek correct asielbeleid.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS lopen we niet weg voor dit soort controversiële onderwerpen. Andere media wél. Daarom is het van het grootste belang dat wij dit werk blijven doen. Elke dag weer. Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons dit soort onderwerpen wél te behandelen!
Deze tragedie in Oosterhout is geen geïsoleerd incident, maar een symptoom van een veel groter probleem. Het is hoog tijd dat we de realiteit onder ogen zien en actie ondernemen tegen de klimaat van straffeloosheid die onze samenleving bedreigt. De spreidingswet en het huidige asielbeleid moeten kritisch worden herzien. Onze burgers verdienen beter dan te leven in angst, veroorzaakt door een beleid dat de deur wagenwijd openzet voor tuig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten