4096px donald trump at cpac 2014 3

LOL! Donald Trump zorgt voor ophef met lancering van eigen sneakerlijn: "Veel emotie is in de zaal!"

Buitenlandfeb 18 , 18:00
Ome Donald heeft weer eens voor ophef gezorgd. De voormalige president heeft namelijk zijn eigen sneakerlijn gelanceerd tijdens Sneaker Con in Philadelphia, een dag nadat hem een boete van zo'n 355 miljoen dollar is opgelegd en hem is verboden de komende drie jaar zaken te doen in New York.
Trump kwam voor de onthulling van zijn 'Never Surrender High-Tops' langs op het evenement voor sneakerfans. "Ik wilde dit al heel lang doen", zei Trump. Zijn aanwezigheid zorgde voor verdeelde reacties. Terwijl enkelen het nodig vonden om de voormalige president uit te jouwen, klonken er ook voldoende positieve geluiden uit de zaal. Zijn voorstanders riepen in koor “USA!”, wat voor een rumoerige sfeer zorgde. De president had moeite met het afronden van zijn speech en concludeerde dat er "veel emotie is in de zaal".
Het campagneteam van Biden moest na afloop van het optreden van Trump ook nog even uithuilen en keurde de actie – uiteraard - af. Maar dat zal Donald verder aan zijn reet roesten, aangezien de sneakers van 399 dollar al binnen no time waren uitverkocht. Trump, als echte zakenman, weet als geen ander hoe hij geld moet laten rollen, en het is dan ook een slimme zet geweest om met leipe merchandise op de proppen te komen. Beetje prijzig, maar dan heb je natuurlijk wel gouden Trump schoenen! Hij lanceerde tegelijkertijd ook een eigen parfumlijn.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) In de rest van de media wordt Trump neergezet als een enge man. Niet bij DDS. Wij zijn pro-Trump en we zijn daar TROTS op. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en versterk ons geluid!
Trump haalde diezelfde dag ook nog even uit naar de rechter die hem vrijdag een boete oplegde in een civiele zaak in New York die draait om mogelijke fraude omtrent zijn bezittingen. Tijdens een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Michigan noemde Trump het besluit "verkiezingsinmenging". Een ding is duidelijk: De Amerikaanse presidentsverkiezingen beloven weer een circus van formaat te worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten