screen shot 2024 02 16 at 115151jpg

Bizar! VVD-minister: Nederlanders moeten 20% minder drinkwater gebruiken

Politiekfeb 16, 14:30
Als je wilt weten wat een puinzooi vier opeenvolgende kabinetten Rutte van ons land hebben gemaakt hoef je alleen maar even naar onderstaande video te kijken. Daarin zie je hoe PVV-Kamerlid Hidde Heutink in debat gaat met VVD-minister Harbers omdat die zegt dat er een groot drinkwatertekort is in ons land. 
Nou, als er een drinkwatertekort is in óns land, dan weet je dat je er als kabinet echt een puinhoop van hebt gemaakt. Nederland is namelijk een land dat omkomt in (zoet) water. Het regent om de dag, er zijn overal kanalen en meren... Nederland ís één groot meer. Het is ongelooflijk.
Hidde Heutink van de PVV vindt dat ook. Daarom ging hij in debat met Harbers. Want, zei hij, kan het "drinkwatertekort" iets te maken hebben met de torenhoge immigratiecijfers?
"Het is natuurlijk ongelooflijk triest dat wij het in een land als Nederland moeten hebben over een drinkwatertekort," aldus Heutink terecht. "Hoe bestaat het?"
Maar, ging hij verder, "dit probleem staat natuurlijk niet op zichzelf. We zien natuurlijk ook de afgelopen jaren die enorme bevolkingsgroei waarmee we te maken hebben. Daarom de vraag die we hebben: zou het heel misschien kunnen dat, doordat er de afgelopen acht jaar een miljoen mensen bij zijn gekomen [in ons land], dat we daarom een tekort hebben aan drinkwater?"
VVD'er Harbers was overduidelijk niet gediend van die vraag. De immigratie is immers geëxplodeerd door zijn partij. "Iedereen in Nederland heeft drinkwater nodig," zei hij, "dus ook de mensen die erbij zijn gekomen."
"Tegelijkertijd zijn we ervan overtuigd dat iedereen in Nederland met minder drinkwater toe kan door verstandige keuzes te maken, door goed te kijken waar je drinkwater van drinkwaterkwaliteit voor nodig hebt en waar je met andere kwaliteit kunt volstaan. Precies dat is wat we aan het voorbereiden zijn," ging Harbers verder.
"Zodat iedereen in Nederland met 20 procent minder drinkwater toe kan."
Wij moeten het dus doen met minder drinkwater, onder meer omdat de immigratie extreem hoog is en we bakken en nog eens bakken met drinkwater gebruiken elke dag. Meneer Harbers van de VVD vindt dat géén enkel probleem - we hebben ons maar aan te passen aan die 'nieuwe realiteit.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten