edb81200 be65 4e41 86bf e237f056d7ad

ASIELCHAOS! Ter Apelse asielzoekers op ROOFTOCHT in Breda

Immigratiefeb 19 , 16:30
In wat niet meer als een verrassing komt voor degenen die de desastreuze gevolgen van het Nederlandse open-grenzenbeleid al jaren aan de kaak stellen, hebben we weer een nieuw hoofdstuk in deze trieste saga. Twee asielzoekers uit Ter Apel, waarvan men zou denken dat ze dankbaarheid zouden tonen voor de geboden gastvrijheid, besloten dat de wetten van dit land niet voor hen gelden. Gewapend met de arrogantie die kennelijk wordt gevoed door ons laks immigratiebeleid, trokken deze jongemannen van 18 en 20 jaar oud maar liefst 250 kilometer verder om hun criminele activiteiten te ontplooien in Breda.
Deze heren, die duidelijk dachten dat de spreidingswet hen al carte blanche had gegeven om te doen en laten wat ze willen, zijn in de vroege ochtenduren op heterdaad betrapt tijdens een reeks auto-inbraken. Hun rooftocht werd abrupt beëindigd toen oplettende burger de politie inschakelden, die hen vond verstopt onder een auto naast hun pas verworven buit.
Wat dit incident nog schrijnender maakt, is het feit dat het slechts het topje van de ijsberg is. Het illustreert de groeiende trend van criminaliteit en wetteloosheid onder asielzoekers, die misbruik maken van de goedheid van de Nederlandse samenleving. Deze situatie is een direct gevolg van het falende asielbeleid van onze regering, die liever de ogen sluit voor de realiteit dan daadkrachtig op te treden.
Wanneer wordt de regering wakker? Hoeveel meer van dit soort incidenten moeten er plaatsvinden voordat men inziet dat het roer radicaal om moet? De burgers van Nederland verdienen beter dan slachtoffer te worden van misdaden gepleegd door degenen die hier komen onder het mom van asiel.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de hypocrisie van de grachtengordel elites. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan voor een verstandig beleid!
Het is hoog tijd dat Nederland stopt met het spelen van de naïeve gastheer voor de wereld. Wij moeten onze grenzen, onze wetten, en onze veiligheid serieus nemen. Het is niet meer dan redelijk om te verwachten dat degenen die onze gastvrijheid genieten, zich ook aan onze regels houden. Zo niet, dan moeten de consequenties duidelijk en streng zijn. Nederland kan en mag niet langer de speeltuin zijn voor asielzoekers die onze gastvrijheid misbruiken voor hun criminele activiteiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten