2270c839 b498 424b 9817 dfd8be8486a1

''Nederland de dorpsgek van Europa!'' - Wilders en Keijzer: Massale Oekraïense immigratie moet stoppen

Politiekfeb 19 , 15:30
Het nieuws van vanmorgen slaat in als een bom bij politici: Oekraïners kiezen massaal voor Nederland, niet gevlucht uit oorlogsgebied, maar aangetrokken door de sirenenzang van gratis woningen, zorg, en banen. Een verhaal zo surrealistisch dat het bijna niet te bevatten is, tenzij je beseft dat dit de harde realiteit is in het Nederland van vandaag. De Telegraaf onthulde vanmorgen dat ons land overspoeld wordt door Oekraïners, van Polen tot Portugal en zelfs Canada, gedreven door verhalen over onze ongekende vrijgevigheid.

Oekraïners massaal naar Nederland vanuit de hele EU, niet vanwege de oorlog, maar voor gratis huisvesting, gratis zorg en onze banen. Nederland is opnieuw de dorpsgek van Europa.

De Telegraaf
De Telegraaf
@telegraaf

Vanuit de hele Europese Unie komen Oekraïners naar Nederland, aangetrokken door gratis huisvesting, zorg en banen. Dat constateren ze bij het aanmeldcentrum in Utrecht, waar nog steeds honderden Oekraïense asielzoekers per week aankomen. telegraaf.nl/nieuws/3254354…

7.2K
Reply
Het is een scenario dat politici zoals Geert Wilders (PVV) en Mona Keijzer (BBB) doet steigeren. Wilders, nooit verlegen om een scherpe uitspraak, bestempelt Nederland op X (voorheen Twitter) als "de dorpsgek van Europa". En wie kan hem ongelijk geven? Ons land opent haar armen wijd, niet beseffend dat wat begon als een humanitair gebaar, nu uitmondt in een ongecontroleerde instroom van economische migranten.
Mona Keijzer wijst op de naïviteit van onze goede bedoelingen. Met de Tijdelijke wet opvang ontheemden Oekraïne die ter discussie staat in de Tweede Kamer, roept zij op tot herziening. "Dit houdt zo geen stand," waarschuwt ze. En terecht. De grenzen van onze vrijgevigheid zijn bereikt, zo niet overschreden.
Dit alles legt een dieperliggend probleem bloot: Nederland is het Europese uithangbord geworden voor ongelimiteerde gastvrijheid. Een nobel streven, ware het niet dat onze eigen burgers de prijs betalen. De arbeidsmarkt kreunt onder de druk, de zorg staat op springen, en de woningmarkt? Die was al een slagveld voordat de eerste Oekraïense voet ons gras raakte.
Het roer moet om, en snel ook. Wilders' oproep tot actie, hoe controversieel ook, belicht de urgentie van de situatie. Nederland kan en mag niet langer de Europese hub zijn voor iedereen die op zoek is naar een gratis leven. Het is tijd voor een herbezinning op ons beleid, een herwaardering van onze grenzen, en een hernieuwde focus op de belangen van onze eigen burgers.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de knettergekke hypocrisie van NSC. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons die halfzwakke lafbekken elke dag te ontmaskeren voor de undercover linkse globalisten die ze zijn!
Zoals Keijzer al zei, goede bedoelingen gepaard met naïviteit leiden tot chaos. Het is hoog tijd dat we ons realiseren dat ongebreidelde vrijgevigheid niet het antwoord is. Nederland moet haar beleid heroverwegen, haar grenzen herdefiniëren, en haar verantwoordelijkheid nemen tegenover haar eigen volk. Alleen zo kunnen we voorkomen dat we de dorpsgek blijven in de ogen van Europa en de rest van de wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten