dalle 2024 02 20 122106 a serene yet poignant scene in a small dutch village at dusk capturing the reality of immigrants without shelter compelled to sleep on the village s

Belachelijk! COA krijgt 15.000 euro boete bij meer dan 2.000 kansenparels: "Een schijntje!"

Immigratiefeb 20 , 10:02
Goed nieuws voor alle mensen die graag meer, meer, meer asielchaos willen! Het COA wordt met harde hand tot de orde geroepen. Elke nacht dat er meer dan 2.000 kansenparels in het asielzoekerscentrum in Ter Apel zijn moet het COA een boete betalen van 15.000 euro aan het dorp Ter Apel. Dat bedrag kan oplopen tot anderhalf miljoen euro. Dat hakt erin! Het enige probleempje? Dit is voor het COA totaal geen geld. Het boeit ze dus niet.
"Dat klinkt voor een leek misschien als een hoop geld, maar het COA gaf vorig jaar anderhalf miljard uit aan de opvang van asielzoekers," aldus Emile Kossen, verslaggever van De Telegraaf, bij WNL Vandaag deze ochtend. "Dus anderhalf miljoen is een schijntje."
Daarop was de vraag of het COA hier dan niet van onder de indruk is (joh!). "Dat zéggen ze niet, ze zeggen dat ze alles doen om onder die 2.000 te komen, maar als je de financiële gegevens er op naslaat, tja, dan maakt dat bedrag niet zo heel veel uit."
Anderhalf miljoen ten opzichte anderhalf miljard. Tja. Dat is inderdaad heel weinig. Sterker nog, het is slechts 0,1%. Het is nogal wiedes dat het COA daar niet wakker van ligt. Sterker nog, dat zal er lak aan hebben.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de onbeperkte massa-immigratie. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag te ageren tegen de omvolking van ons land!
En dat blijkt. Want Kossen zegt tegelijkertijd dat "iedereen" er al van overtuigd is dat het COA zich niet aan de nieuwe beperkingen gaat houden. De staatssecretaris weet dat het niet gaat gebeuren en het COA zelf zegt ook al hardop dat het niet 'lukt.'
Met andere woorden, het maakt allemaal weer helemaal niets uit. Het is volstrekt nutteloos. Ter Apel blijft een puinzooi. Je moet werkelijk gek zijn om daar nog te wonen. En wat het ergste is van alles? Over korte tijd is heel Nederland één groot Ter Apel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten