WATJESGENERATIE! Jonge meisjes beroofd door gewelddadige Kansenparel: jongeman vlucht, oude man wil wél ingrijpen

Cultuurjan 18 , 8:00
Het is afschuwelijk om te zien wat er gebeurd is met Europese man. Europese mannen zijn niet slechts gefeminiseerd. Nee, het is erger dan dat. We zijn gemeisjesiceerd. Als we ons nog gedroegen als sterke volwassen vrouwen, nou ja, dat was nog iets geweest. Maar nee. De nieuwe 'generatie' 'mannen' bestaat uit kleine, zielige, bange meisjes... die niets doen als ze zien dat een Kansenparel zich misdraagt.
Er zijn weer eens beelden tot ons gekomen uit Italië. Dat land was ooit mooi, mannelijk. Trots. Helaas is dat niet meer zo. Deels niet, tenminste.
Hoe dat komt? Nou, de globalisten hebben dat op twee manieren voor elkaar weten te krijgen. Eerst hebben ze Italiaanse mannen gefeminiseerd. Ze hebben die 'macho's' veranderd in watjes. In halfmannen. In kleine meisjes.
En dat is niet alles. Oh nee. Want tegelijkertijd hebben ze massa's Kansenparels uit het Midden-Oosten en Afrika naar Italië verscheept. Die Kansenparels zijn zogenaamd vluchtelingen, maar zijn over het algemeen gewoon tuig-hooligans.

Video: Kansenparel in actie

Het resultaat is dit:
Op die video zie je hoe een Kansenparel twee jongevrouwen die rustig zitten te lunchen (of koffie zitten te drinken) op gewelddadige wijze overvalt. Het gaat er echt ruig aan toe. Hij pakt de tas af, scheurt het meisje op de grond... en gaat er vervolgens vandoor.
De overval van de kansenparel duurt echter vrij lang. Zo lang dat een jongeman die twee of drie meter verderop zit zou kunnen ingrijpen. Hij staat dan ook op (en is samen met zijn vrouw/vriendin). Je denkt: die kansenparel moet eraan geloven. Pak em!
Maar nee. In plaats van dat te doen gaat hij zo snel mogelijk uit de weg. Hij grijpt niet alleen niet in, hij probeert zich zelfs te verstoppen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de feminisering van de samenleving én met de terreur van Kansenparels. Alleen bestraft Big Tech die houding keihard. Daarom hebben we jouw steun nodig. Doneer aan DDS via BackMe en help ons de feminisering van de samenleving tegen te gaan en misdadige Kansenparels te ontmaskeren!
Vervolgens zie je dat een oude man die ergens verderop staat - een man van een andere, oudere generatie - wél wil ingrijpen. Hij doet zijn best om er naartoe te rennen - wat nauwelijks gaat - maar komt helaas te laat. Díé wil nog iets doen. Maar die achterlijke, walgelijke, bange, gefeminiseerde jóngeman... die doet niets.
Wanstaltig. En het ergste is dat je dit soort video's met grote regelmaat voorbij ziet komen op X en andere sociale media. Steeds weer is er een Kansenparel die een misdaad pleegt en een autochtone jongeman die het ziet maar niets doet. Schandelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten