2682482290 441dcec998 c

De industriële daling van Nederland van 9,5% - Het gevolg van een verwoestende klimaat agenda?

Binnenlandokt 06 2023, 13:00
Daar is ‘ie dan, het rapport waar niemand van de groene brigade op zat te wachten maar wat we allemaal zagen aankomen: de Nederlandse productie industrie heeft een vrije val gemaakt van maar liefst 9,5% in het tweede kwartaal van 2023, een hartverscheurende daling vergeleken met onze Europese buren. Uit de cijfers van Eurostat blijkt dat Nederland, na Estland, de twijfelachtige eer heeft om het land te zijn met de meest drastische afname binnen de EU.
En waarom? Omdat onze industrie gesmoord wordt door de verstikkende greep van het huidige klimaatbeleid, lastenverzwaringen en een tsunami van bureaucratische regeldruk. Terwijl wij hier stikken in de regels, danst Denemarken vrolijk verder met een productiestijging van 11,2%, met dank aan hun bloeiende farmaceutische industrie.
Deze ontnuchterende cijfers zijn het directe resultaat van een beleid dat onze industrie als de grote boze wolf ziet, die verbannen moet worden uit het eens zo welvarende Nederland. De sectoren die ooit de trots waren van onze economie, de machine- en chemische industrie, worden vermorzeld onder de zware last van dit onverdraaglijke beleid.
Dus bedankt, beste beleidsmakers en klimaatactivisten, voor het verdrijven van onze bloeiende industrieën, het vernietigen van banen, en het reduceren van een eens krachtige economie tot een kwakkelend geval, terwijl jullie blijven preken over de zegeningen van de groene transitie. De werkelijkheid is dat jullie ideologische tunnelvisie niet alleen onze industrie, maar onze gehele economie in gevaar brengt.
Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
We kunnen alleen maar hopen dat de politieke wind spoedig draait en een koers gaat varen die onze industrie niet langer ziet als de vijand, maar als de essentiële bouwsteen van onze welvaart die ze werkelijk is. Het wordt tijd om de koers te veranderen, voordat het te laat is voor de Nederlandse industrie en arbeidsmarkt. En daarvoor hebben we leiderschap nodig dat verder kijkt dan de groene waan van de dag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten