rainbow flag g9b285a6a1 1920

De Roze Leeuw tegen Regenboogstembusakkoord COC

Binnenlandfeb 24 2023, 17:00
Vanavond organiseert COC Nederland in Ede een Regenboogdebat, waarin politieke partijen met elkaar in discussie gaan over hun LHBT-standpunten. Maar volgens de Roze Leeuw, een organisatie die opkomt voor de belangen van LHBT's, gaat het COC niet om de discussie, maar om de uitkomst: alle partijen moeten het beleid van COC Nederland overnemen. Wie dat niet doet wordt uitgesloten. Zo heerlijk inclusief en tolerant is het COC.
De Roze Leeuw waarschuwt dat de implicaties van deze pro-LHBT meningen enorm zijn. Zo zorgde het eerste Roze Stembusakkoord uit 2012 voor verplichte seksuele voorlichting over diversiteit en LHBT-acceptatie, waarbij niet alleen het bestaan en de gelijke rechten van LHBT's werden benadrukt, maar ook de juiste opvatting (acceptatie) er direct werd ingestampt. Zelfs op scholen die zich beroepen op de vrijheid van godsdienst.
Ook het tweede Regenboogstembusakkoord uit 2017 gaat volgens de Roze Leeuw verder met het propageren van de juiste mening door nog meer verplichte LHBTI-acceptatielessen, onder meer in het Middelbaar Beroepsonderwijs. En nu hebben we het meest recente akkoord uit 2021, waarin de juiste opvattingen nóg verder worden uitgerold en verkeerde opvattingen nóg meer worden bestreden. Onder het kopje 'DISCRIMINEREND GEWELD AANPAKKEN' worden zelfs 'discriminatierechercheurs' ingezet om hate-crimes tegen te gaan, wat volgens de Roze Leeuw richting een 'Woke Gedachtenpolitie' gaat.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

De Roze Leeuw is daarom tegen het regenboog stembusakkoord en pleit voor daadwerkelijke oplossingen zoals het bevorderen van zelfredzaamheid en zelfverdediging van LHBT's. Bijvoorbeeld door het legaliseren van pepperspray. Het gaat volgens hen niet om het propageren van een juiste opvatting, maar om het daadwerkelijk beschermen van LHBT's tegen discriminatie en geweld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten