shutterstock 2170756605

De ups en downs van de Natte Tosti Generatie: Corona, Oekraïneoorlog, Klimaatcrisis en Huisvestingsproblemen

Binnenlandjun 28 2023, 16:30
Help pubers met mentale problemen, vooral meiden op havo - of zoals wij ze liefdevol noemen, de natte tosti generatie. Ook wel bekend als sneeuwvlokjes, Ja, je leest het goed, de pubers van vandaag worden geconfronteerd met een smeltgevaar van epische proporties. Uit nieuw onderzoek blijkt dat de mentale problemen van Nederlandse jongeren na de coronacrisis nog steeds hoog zijn, met name bij meisjes in het voortgezet onderwijs. Bijna de helft van hen heeft last van hyperactiviteit, aandachtsproblemen en emotionele rollercoasters schrijft het AD. Het lijkt erop dat de wereld niet bepaald een regenboog en eenhoornsparadijs voor ze is geworden.
Maar laten we eens kijken naar de mogelijke verklaringen die de onderzoekers naar voren brengen. Maatschappelijke ontwikkelingen zoals de oorlog in Oekraïne en de crises op het gebied van klimaat, woning en energie zouden het risico op gevoelens van onzekerheid en onveiligheid hebben verhoogd. Serieus, mensen? We kunnen nu niet eens meer een potje Mens Erger Je Niet spelen zonder dat het leidt tot paniekaanvallen en existentiële twijfel?
Het is duidelijk dat deze pubers niet alleen te maken hebben met de gebruikelijke tienerproblemen, zoals puistjes en onhandige eerste dates. Nee, nee, ze moeten ook nog eens omgaan met de geopolitieke spanningen en de dreigende apocalyps. Ik bedoel, wie kan er nou genieten van een sappige hamburger als je je zorgen maakt over de koolstofvoetafdruk?
Laten we echter niet vergeten dat puberteit altijd al een hobbelige rit is geweest. We herinneren ons allemaal wel de hormonale uitbarstingen en de dramatische liefdesdriehoeken. Maar laten we nu eerlijk zijn, in onze tijd hadden we geen filters om onze Instagram-foto's op te leuken en geen TikTok-dansjes om onze frustraties weg te dansen. Misschien hebben deze pubers gewoon wat extra hulp nodig om hun weg te vinden in deze digitale jungle.
Dus laten we een hand uitsteken naar deze natte tosti's en hen laten zien dat het leven niet alleen maar bestaat uit existentialistische crises en moeilijke keuzes tussen avocado-toast en veganistische sushi. Laten we hen leren dat het oké is om af en toe een beetje gestoord te zijn en dat ze niet de enigen zijn die zich soms voelen als een stel verfrommelde tosti's.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites
En laten we eerlijk zijn, de wereld kan wel wat gekkigheid gebruiken. Dus laten we deze natte tosti generatie omarmen, met al hun mentale problemen en grillige emoties. Laten we samen een lachworkshop organiseren en hen laten zien dat het leven niet altijd serieus hoeft te zijn. Want wie weet, misschien kunnen ze van ons nog wel leren hoe ze moeten genieten van de kleine dingen en niet alles serieus te moeten nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten