2022 11 09

Enschedese PvdA wethouder Kampman over asielopvang bij kinderspeeltuin: “So what?”

Binnenlandnov 09 2022, 10:00
Het kabinet weigert om de asielinstroom te beperken. Hierdoor zitten veel gemeenten met hun handen in het haar over het feit waar zij asielzoekers moeten opvangen. Ook Enschede kampt met dit probleem en heeft daarom het onzalige idee om asielzoekers op te vangen naast een kinderspeeltuin. Hoe verzin je het!?
De fractievoorzitter Hidde Heutink van de PVV Enschede laat dit niet zomaar gebeuren. Dan moet je weten dat de asielzoekers die daar komen te zitten eerst zijn weggestuurd op de locatie vliegveld Enschede vanwege crimineelgedrag. Criminelen vang je toch niet op in de buurt van kinderen? De reactie van deze PvdA wethouder Kampman is tekenend hoe globalistisch Nederland om gaat met de veiligheid en woongenot van de Nederlander. Alles om te kunnen deugen en als daar kinderlevens mee gemoeid zijn, so what?
"Zelfs kinderen zijn niet meer veilig voor de asieldrift van links. Uiteindelijk kwam links (PvdA) met een motie om niet de opvang in de Twentehallen te doen (waar ook een kinderspeeltuin zit), maar om deze te continueren op de luchthaven. Terwijl het college nadrukkelijk beloofd heeft aan de inwoners dat het klaar zou zijn daar. Deze politieke chaos krijg je, als je als gemeente in bijna psychotische toestand de asieldrift van het kabinet blijft faciliteren, en weet dat je als stad gewoon geen plek meer hebt,'' aldus PVV fractievoorzitter Hidde Heutink.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Gisteren hebben in de raadsvergadering de PVV (geen opvang in de Twentehallen), de VVD (geen asielopvang meer in Enschede) en Forum voor Democratie (geen opvang meer van alleenstaande mannen) 3 moties ingediend. Maar jullie raden het alle 3 de moties werden verworpen. Zolang de globalistische elite maar kan deugen over de rug van de Nederlander.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten