Filmpje! Johan Derksen en Renén van der Gijp fileren "lachwekkende" Sophie Hermans: "Ze gaat af als een gieter"

Politieknov 09 2022, 10:31
De heren van Vandaag Inside hebben gisteravond op keiharde wijze afgerekend met VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans. Ze vinden dat zij "is afgegaan als een gieter" en dat ze "totaal ongeloofwaardig" is. Met andere woorden: mevrouw moet de eer aan zichzelf houden en lekker opstappen.
Wilfred Genée, Johan Derksen en René van der Gijp vinden het optreden van Sophie Hermans ronduit hilarisch. De VVD-fractievoorzitter is namelijk, vinden zij, volstrekt incompetent. Zó incompetent dat ze er eigenlijk alleen maar om kunnen lachen.
Ze lieten eerst beelden zien van Hermans' uitleg na het gesprek met Rutte. Dat was zogenaamd heel "pittig" geweest herhaalde keer op keer op keer. "Echt pittig!" Het publiek begon te lachen. En toen kwam Van der Gijp in beeld.
"Dit is een beetje lachwekkend," zei die. Genée wilde de mening van Derksen graag horen. "Dit meisje is totaal ongeloofwaardig," zei Derksen. "Niemand neemt haar serieus. Ze heeft de kwaliteiten niet. Ze is omhoog gevallen, ze was medewerkster van Rutte."
"Je ziet toch ook aan dit meisje dat ze op haar tenen loopt," voegde Van der Gijp toe. "Ja, ze gaat af als een gieter," reageerde Derksen. "Bijna dagelijks. Het is een lachertje. En dat is dan de leidster van de VVD!"
Zo is het natuurlijk precies. Want deze vrouw doet is ronduit belachelijk. Ze is duidelijk veel te klein.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Vier maanden geleden hadden de heren van Vandaag Inside ook al wat te zeggen over Hermans. Toen lachten ze niet, maar zeiden ze dat ze overduidelijk gewoon veel te gevoelig is voor haar baan. Dat ze het gewoon niet aankan. Dit omdat Hermans toen letterlijk begon te huilen omdat Geert Wilders haar de tassendrager van Mark Rutte noemde. Volstrekt belachelijk, natuurlijk, en vooral heel zielig.
Hermans is de fractievoorzitter van de grootste partij van Nederland. Nou ja, van de grootste partij in het parlement. Qua leden is natuurlijk niet de VVD, maar FVD de grootste. Veruit.
Zo'n vrouw moet deze rol gewoon kunnen vervullen. En als ze dat niet kan moet ze lekker terug naar huis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten