Erik van Muiswinkel: Caroline van der Plas is de grootste wolf in de misselijkste schaapskleren

Erik van Muiswinkel: Caroline van der Plas is de grootste wolf in de misselijkste schaapskleren

Caroline van der Plas, de leider van de BoerBurgerBeweging (BBB), wordt beschuldigd van dwangmatig liegen en het ondermijnen van de rechtsstaat door Peter Breedveld van de extreemlinkse website Frontaal Naakt. In haar recente column voor NRC noemde Hassnae de BBB een extreemrechtse partij die zich vertegenwoordigd ziet in het parlement, samen met partijen als de PVV, FvD en JA21. Van der Plas reageerde meteen op Twitter en eiste onderbouwing voor de beschuldiging van Hassnae.

Volgens Hassnae staat de BBB bekend om haar anti-migranten en anti-vluchtelingen standpunten, het verbieden van kritiek op boeren, het verbieden van milieuorganisaties, het heropvoeden van docenten en journalisten en het verspreiden van nepnieuws. Van der Plas zou zich vooral richten op de belangen van grootschalige milieucriminelen en dierenbeulen. Daarnaast zou zij feiten niet serieus nemen en constant aan het framen en de boel aan het belazeren zijn.

Breedveld beschuldigt Van der Plas van het verspreiden van een mitrailleurvuur aan leugens en het constant ondermijnen van de rechtsstaat. Zo zou Van der Plas vóór gaswinning hebben gestemd en tégen belangengroepen die de overheid aan haar wettelijke plichten herinneren.

Erik van Muiswinkel is het eens met het schrijven van Peter Breedveld. Hij voegt eraan toe dat Caroline van der Plas is de grootste wolf is in de misselijkste schaapskleren. Er vallen veel mensen over de cabaretier heen op social media. De reacties zijn van: Wat een zure sloot ben jij zeg, de rapen zijn gaar op links en veel mensen lachen zich dood dat links zo gefrustreerd is om het feit dat BBB de grootste partij in alle twaalf provincies is.

Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.

Caroline van der Plas reageert kort op het schrijfsel van Breedveld en de tweet van Muiswinkel. ''Ik reageer daar niet op. Hij mag vinden wat hij wil. Alles wat je aandacht geeft groeit.'' zegt de voorvrouw van de BoerBurgerBeweging.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties