2023 04 26

Burgers lanceren petitie tegen de plannen om van de Noordzee een industriegebied te maken

Binnenlandapr 26 2023, 12:00
De petitie die gestart is door Caroline Vonhoff, oprichter van het onafhankelijke burgerinitiatief 'Ik, de Burger', roept op om de plannen om van de Noordzee een industriegebied te maken te stoppen. Het initiatief heeft als doel om burgers aan te moedigen om hun eigen initiatieven te nemen en zich te verzetten tegen de plannen van de overheid die hun burgerrechten schenden.
Vonhoff wil de Noordzee open houden voor al wat daar leeft, de vogels, de vissen, de zeezoogdieren, de planten en de mensen. Het is niet aan de overheid om de natuur en nijverheid voor de huidige en komende generaties te vernietigen. Er zijn andere mogelijkheden om in de energiebehoefte van Nederland te voorzien. Energiezekerheid zonder daarvoor het laatste grote natuurgebied van Nederland op te offeren. Laat de zee zee zijn en niet tot industriegebied verworden.
Burgers hebben in het verleden al geprobeerd om de plannen te stoppen door middel van bidden, smeken, vragen, rechtszaken en demonstraties, maar de overheid blijft vasthouden aan haar plannen. Het initiatief roept daarom op tot het intrekken van toestemming voor deze onzalige plannen en om 'nee' te zeggen tegen het om zeep helpen van de Noordzee.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
De petitie heeft al veel steun gekregen van bezorgde burgers die zich zorgen maken over de toekomst van de Noordzee en de gevolgen van de plannen van de overheid. Het is nog niet duidelijk of de petitie zal leiden tot veranderingen in de plannen van de overheid, maar het is een belangrijke stap in het verzet van burgers tegen deze plannen. De petitie is hier te tekenen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten