2022 11 03 4

Extinction Rebellion onderbreekt uitvoering Verdi's Requiem in Concertgebouw: het publiek smijt tuig de zaal uit!

Binnenlandnov 03 2022, 10:30
Extinction Rebellion strikes again! De klimaatextremisten vonden het gisteravond nodig om de uitvoering van Verdi's Requiem in het Concertgebouw stil te leggen. Zij dachten bij het grachtengordelelite publiek een luisterend oor te vinden maar dat verliep toch even anders.
De extreemlinkse activisten melden trots op Twitter dat zij de uitvoering van Verdi's Requiem in het Concertgebouw stil hebben gelegd. "We zitten midden in een klimaatcrisis en wij zijn als het orkest op de Titanic dat rustig blijft spelen terwijl het schip al aan het zinken is," aldus Extinction Rebellion. 
Het concertgebouwpubliek kon deze onderbreking niet waarderen. Deze extremisten zijn met geweld de zaal uitgewerkt. Door ongeveer 20 mensen werd dit tuig vastgegrepen, geduwd en door de zaal heen gesleurd, ook over andere toeschouwers heen. Het geduld lijkt dus op te raken met deze extreemlinkse idioten. Je moet nooit tolerant zijn voor intolerantie, zeker niet voor cultuurbarbaren.
Dat Extinction Rebellion wereldvreemd is bewijzen zij wel deze laatste tweet. ''De reactie van de zaal is tekenend voor de omgang van de Nederlandse elite met de klimaatcrisis. Op dit moment sterven er mensen aan de klimaatcrisis. Maar in Nederland gaan we door alsof er niks aan de hand is.'' Dit tuig vindt het echt raar dat mensen het niet kunnen waarderen als hun avondje uit wordt verpest. En na twee jaar Coronapropaganda hebben veel mensen absoluut geen zin in dat klimaatgejammer van Extinction Rebellion.
Ach gossie toch de bewaking was ook niet lief voor Extinction Rebbelion. Denken zij nu echt dat zij met alle egards behandeld worden? Oh wat ja stom van mij, zij wanen zich natuurlijk moreel superieur aan ons.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Als we de beelden zo zien kunnen we wel stellen dat het charmeoffensief mislukt is. Het publiek krijgt alleen maar nog meer hekel aan Extinction Rebellion. Dus wat dát betreft zou ik zeggen: ga vooral door met dit soort domme acties! Hopelijk heeft de AIVD dit tuig wel goed in het vizier. Deze terreurorganisatie gaat over lijken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten