9758009243 604c43faf4 c

Feest in open grenzenparadijs: Agressieve veiligelanders terroriseren Vechtdallijn

Binnenlandnov 03 2022, 11:30
Dat agressieve veiligelanders voor veel problemen zorgen dat weten we al een tijdje. Nu terroriseren veiligelanders de Vechtdallijn. De Vechtdallijn zijn twee spoorlijnen tussen Zwolle - Emmen en Hardenberg - Almelo.
Het treinpersoneel gaat al een lange tijd gebukt onder de overlast van veiligelanders. Zo erg dat men geen aangifte meer doet. Omdat het geen zin heeft. De problemen worden niet opgelost. Dit is toch bizar dat de overheid geen orde op zaken weet te stellen. Het treinpersoneel is hiermee dus vogelvrij verklaard.
Rara waar verblijft dit tuig? Natuurlijk in AZC Ter Apel. De overheid heeft al van alles geprobeerd om deze problemen te lijf te gaan. Er zijn perroncontroles, kwamen er vliegende teams die tussen de stations pendelen en reed er tijdelijk een speciale bus tussen Zwolle en Ter Apel. Maar de problemen zijn er nog altijd. In de maanden juli, augustus en september vonden zestien incidenten plaats. 
De PVV in Overijssel is al lange tijd woedend over hoe de politiek en het bestuur van de provincie omgaan met deze situatie. PVV-Statenlid Joeri Pool: "De politici die altijd zo graag doen alsof ze opkomen voor de veiligheid van ons treinpersoneel, zijn dezelfde politici die dit asieltuig allemaal naar Overijssel halen. Als de PVV vraagt of ze daarmee willen stoppen, is het antwoord altijd nee. En dus blijft de asielterreur in ons openbaar vervoer doorgaan. Een grove schande." De enige oplossing voor dit probleem, stelt Pool verder, is om de politici die verantwoordelijk zijn voor dit misdadige asielbeleid weg te sturen door in maart op de PVV te stemmen. Dan kan er eindelijk schoon schip worden gemaakt.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
De terreur door veiligelanders hebben we te danken aan het partijkartel die weigeren de grenzen te sluiten en een asielstop in te voeren. Het is natuurlijk onzin dat dit zogenaamd niet zou kunnen vanwege internationale verdragen. Waar de politieke wil er is, is een weg. Daarom stem in maart Rutte en zijn vrienden weg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten