extinction rebellion assholes 6

Extinction Rebellion TERRORISTEN kondigen terreuractie aan: "Morgen blokkeren we de A10!"

Binnenlandfeb 23 , 11:00
Het is ongekend. De terroristen van Extinction Rebellion (XR) zijn zó ontzettend arrogant geworden dat ze hun terreuracties nu letterlijk van tevoren aankondigen op sociale media. Morgen gaan ze de A12 weer blokkeren. Laat de politie dit zomaar gebeuren?
De knettergekke extreemlinkse mafketels van XR laten weten op X dat ze morgen in actie komen. "Morgen is het zover!" aldus de linkse terroristen. "A10-blokkade, 12:00 uur." Ja, dat lees je goed. Niet alleen kondigen ze aan dat ze in actie gaan komen, maar ook waar en hoe laat.
Vervolgens komen ze met onzin aanzetten over hoe er een "klimaatramp" op ons afkomt. Daarop roepen ze ING Bank om om haar 'verantwoordelijkheid' te nemen. Wat ronduit hilarisch is.

Arrogantie

Het ergste is dat deze knettergekke idioten zo ontiegelijk arrogant zijn geworden dat ze dit soort terreuracties publiekelijk aankondigen. Ze weten namelijk dat de politie toch niet ingrijpt. Er is geen enkele politiecommandant die denkt: 'Dit kan niet, wij gaan ervoor zorgen dat ze de snelweg gewoon niet opkomen.'
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de manier waarop er omgegaan wordt met XR. Dit is een extreemlinkse TERREURclub. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN. Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze linkse engnekken elke dag weer te ontmaskeren.
En dus zie je dat XR-psychopaten geen grenzen meer kennen. Ze doen waar ze zin in hebben, en doen dat ook nog eens op grootse wijze. Ze zeggen feitelijk: "We gaan morgen terreur plegen, we gaan het verkeer in levensgevaar brengen, we gaan een snelweg blokkeren wat een misdrijf is... En we zeggen dat nu al hardop omdat we weten dat die laffe dienders toch niets doen om ons tegen te houden."
Kan mevrouw Yesilgöz van de VVD misschien iets doen? Die zogenaamde nieuwe Thatcher is immers minister van Veiligheid en Justitie. Het is aan háár om in te grijpen. Nou, Dilan, bewijs maar dat je "a tough cookie" bent.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten