Politie én Kamerleden EISEN harde actie tegen boeren: maar XR-terroristen mogen ALLES

Binnenlandfeb 06, 13:05
Het is walgelijk voor woorden, maar hele horden Kamerleden en politiebonden zijn hoegenaamd woedend dat boeren soms fel demonstreren tegen het stikstofbeleid dat het einde van hun manier van leven betekent. Zij eisen nu van VVD-leider en minister van Justitie Dilan Yesilgöz dat zij agenten toestemming geeft om voortaan keihard in te grijpen. Ongetwijfeld weer met gebruik van allerlei wapens die doen denken aan het leger.
Volgens bonden NPB, ACP, ANPV en Equipe, en volgens linkse Kamerleden, zorgt Yesilgöz ervoor dat het blokkeren van snelwegen "gewoon" wordt omdat ze demonstrerende boeren niet keihard in elkaar laat slaan. Dat moet veranderen, zeggen ze. De volgende keer moet de ME erop losgelaten worden. Sla ze in elkaar! Pak ze aan! Verniel ze!
Waarom? Nou, omdat boeren af en toe wat demonstreren. Zo versperren ze soms een grensovergang en blokkeerden ze een weg (de A15) in Gelderland.
"Dit is complete waanzin! Demonstreren is een goed recht, maar het in gevaar brengen van burgers en politiemensen is niet goed te praten. Politiemensen horen veilig hun werk te kunnen doen. Dit gaat alle grenzen te buiten," huilt NPB-voorzitter Nine Kooiman (een vrouw, natuurlijk).

XR-terroristen mogen alles

Maar weet je wat nou zo gek is? Deze ranzige types hoor je nooit als het om Extinction Rebellion demonstraties gaat. Dat linkse XR-tuig komt met álles weg. Die demonstreren al maanden door snelwegen te blokkeren en voor levensgevaarlijke situaties te zorgen.
De politiebonden én Kamerleden vinden dát echter prima. XR-malloten plakken zich letterlijk vast op het asfalt. Ze zijn niet weg te kríj́gen. Allerlei politieagenten moeten eraan te pas komen, er moet gesneden worden, er moeten chemicaliën ingezet worden om ze los te maken. Ondertussen rijden auto's mogelijk op elkaar, zijn er de meest bizarre incidenten, worden er grote files gevormd, en worden automobilisten uit pure frustratie steeds agressiever.
Toch vinden de politiebonden en Kamerleden dat helemaal niet erg. Sterker nog, je hoort met enige regelmaat dat ze XR-mafklappers complimenten geven en duidelijk maken met ze te sympathiseren.
Het moge duidelijk zijn: het verschil is dat de politie en de politiek sympathiseren met de knettergekke doelen van XR en dat ze de boeren háten. Daarom moeten boeren in elkaar geslagen worden van ze terwijl XR-communisten alles kunnen maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten