20220125 tweede kamer caroline van der plas bbb

Van Bontebal tot Buitenhof: Caroline van der Plas (BBB) als zondebok in hypocriete mediastorm

Politiekfeb 04 , 15:00
De hypocrisie in de media bereikt wederom nieuwe hoogtes. Eenieder haast zich om Caroline van der Plas in een kwaad daglicht te stellen, bewerend dat ze zich niet krachtig genoeg heeft uitgesproken over de vermeende "verkapte bedreigingen" van FDF aan het adres van de minister van Landbouw.
Van Jesse Klaver tot Henri Bontebal, allen roepen er schande van. Dit is ronduit misselijkmakend, vooral omdat deze personen opvallend zwijgen wanneer klimaatactivisten van Extinction Rebellion chaos veroorzaken. Nee, alle aandacht wordt opnieuw gericht op de boeren, waarbij Caroline van der Plas nu als zondebok fungeert.
CDA-leider Henri Bontebal liet vanmorgen zijn ongenoegen blijken tijdens WNL op Zondag. Hij probeert Van der Plas indirect als incompetent af te schilderen, aangezien hij van mening is dat ware leiders afstand nemen van dergelijke zaken. Hij verklaarde: "Het is een verhuld dreigement. Het getuigt van leiderschap als je hier afstand van neemt. Het is gewoon niet acceptabel."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met ALLE kartelspelletjes. Het is tijd voor een Realistisch en Conservatief kabinet. Niet overmorgen. Niet volgende week. Maar VANDAAG. Denk jij. daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer te pleiten voor een rechts kabinet dat ons land rédt!
Het bekritiseren van Van der Plas gaat op deze zondag na de WNL-uitzending doodleuk verder in Buitenhof, waar ook politiechef Henk van Essen nog zijn zegje doet over de hele ophef. "Ik vind dat je afstand moet nemen van intimiderende tweets," zegt Van Essen. Hij waarschuwt: "Onopgeloste politieke problemen worden 'politieproblemen'." Ja, leuk, dezelfde politie verwijdert klimaatactivisten om ze vervolgens een straat verderop weer vrij te laten. Lekker consistent allemaal.
Caroline van der Plas heeft in het verleden herhaaldelijk afstand genomen van dergelijke intimidaties. Begrijpen dat deze acties plaatsvinden betekent niet automatisch goedkeuring. Kom op, die selectieve verontwaardiging gelooft toch niemand meer?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten