screen shot 2024 02 06 at 114258jpg

Elitaire snob Adriaan van Dis beledigt Nederland: 'We leven in een racistisch land'

Politiekfeb 06, 11:14
De walgelijke Adriaan van Dis heeft een essay geschreven genaamd: "De kolonie mept terug." Hij mocht daarom aanschuiven bij Sophie & Jeroen, want de NPO wil altijd maar wat graag horen van mensen die ons land in de zeik duwen. Zijn belangrijkste boodschap? Nederland is hoegenaamd hartstikke racistisch.
"Het is gewoon zo dat we in een racistisch land leven," aldus Van Dis aan tafel bij de NPO. "We willen het niet horen, maar het is waar. En dat betekent niet dat we ons schuldig moeten voelen; we moeten ons bewust zijn dat dat het geval ís."
Vervolgens ging die Woke-gek verder door te vertellen "dat nog geen 10 procent van de wereldbevolking wit is," waarbij hij natuurlijk bewust een Woke-term gebruikt voor blanken. "Toch doen we net alsof de hele wereld wit is."
Het gekke is alleen dat helemaal niemand doet alsof de hele wereld wit is. Ik ken geen enkele autochtoon die denkt dat iedereen blank is. Sterker nog, iedereen die ik ken weet heel goed dat er donkere mensen zijn, blanke mensen, mensen die er ergens tussen in hangen, mensen die wat roodachtig lijken te zijn, mensen die wat geliger zijn. En ja, dat die andere gekleurde mensen met gemak in de meerderheid zijn.
Maar Van Dis denkt dat "we" denken dat iedereen "wit" is.
"Er zijn mensen met een andere kleur, met andere ideeën over schoonheid, geschiedenis, rechtvaardigheid. Daar zullen we aan moeten wennen," stelt hij vervolgens. "Wen eraan dat we moeten veranderen."
Hilarisch. Ja, er zijn andere culturen, Adriaan. Wij - gewone mensen - weten dat al heel lang. Soms zijn die culturen heel mooi, soms minder. Vaak hebben ze zowel mooie als minder mooie aspecten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met die walgelijke NPO'ers. Met linkse woke-mafketels die HUN racisme op ONS projecteren. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een tegenwicht te bieden aan de linkse propaganda van de NPO!
De enigen die dat niet weten zijn elitaire engnekken als Van Dis zelf. Blijkbaar komt die gek uit een gezin waarin iedereen denkt dat er alleen maar blanken zijn in de wereld en waarin de Westerse cultuur dé wereldcultuur is. En ja, blijkbaar komt die uit een achtergrond waarin er wel heel veel racisten zijn.
Onder gewone Nederlanders zit dat heel anders. Maar leg dat eens uit aan Van Dis en die andere knettergekke mafketels daar bij de NPO. Wat een idioten zijn het toch.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten