896307533_NPO2HD2019_01_0722_22_39_122_492lo

Ongelooflijk! Knettergekke NPO-mafketels gaan systematisch los op vrouwen en autochtonen: 'Wil je m'n wortel zien?'

Politiekfeb 01, 17:00
Het is zover. Het onderzoek over de handel en wandel bij de NPO is eindelijk klaar. En raad eens wat de conclusies zijn? Juist, dat het er heel lief aan toe zijn en dat die linkse narcistische globalistische gekken achter de schermen net zo moreel superieur zijn als ervoor.
Of niet.
Wat er echt aan de hand is, is dat uit het onderzoek blijkt dat er overal bij de NPO een ranzige giftige sfeer is. We hebben gehoord van een paar presentatoren die het moesten ontgelden, maar zij zijn alles behalve de enigen die zich misdroegen. Wangedrag van de mannelijke 'toppers' was (en is!) aan de orde van de dag. Hele horden vrouwen, autochtonen én homoseksuele mannelijke werknemers klagen steen en been over hun behandeling.
En het ergste? Als je hun verhalen leest weet je dat die klachten nog terecht zijn ook. Dit is geen overdreven MeToo-situatie. Nee, dit is systematisch machtsmisbruik en erger die jaren, jaren, jaren duurt.
Driekwart van de NPO-medewerkers is 'in aanraking gekomen' met 'ongewenst gedrag.' Het gaat om uitspraken als: ’Je broek zit heel leuk strak’, ’wil je mijn wortel zien?’, ’Ben je weleens geneukt?’, ’Waarom heb je dat rokje van vorige week niet aan?’ 
Nou ja, daar gaat het onder meer over. Want er is nog veel meer. Vrouwelijke medewerkers worden aangesproken met "poesje" en dan zijn er ook nog de vragen die homo's én vrouwen te horen krijgen als: "Wie zou je liever pijpen, mij of..?"

Pesten

Ook wordt er flink gepest bij de moreel superieur (kuch) NPO. Medewerkers die niet rijk en beroemd zijn krijgen opmerkingen naar het hoofd geslingerd als: ’jij zult nooit goed zijn in jouw functie’, ’als het aan mij had gelegen had je geen vast contract gekregen’, ’ik geloof er niets van dat jij dat kunt.'
Er worden zelfs daadwerkelijke karaktermoorden gepleegd. Als iemand niet meegaat met de gekte bij de NPO wordt die persoon gewoon kapot gemaakt. Bij een ander programma werken, of bij een andere omroep, gaat dan niet meer lukken. Je gaat eraan.
Ook blijkt er een enorme schreeuwcultuur te zijn. Mensen worden verrot gescholden om het minste of geringste. Het is zo erg, dat er regelmatig werknemers zijn die in tranen uitbarsten omdat ze niet kunnen omgaan met zoveel haat en nijd.
Kortom, de NPO is een walgelijk plek om te werken. Al die lui die voor de camera's heel moreel pretenderen te zijn, zijn feitelijk walgelijke viezeriken - en nog racistisch ook. Het zijn mensen - vooral mannen trouwens - met veel geld, maar met heel kleine hartjes. En vooral met heel weinig empathisch vermogen.
Het zijn dus gewoon psychopaten. Puur en simpel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten