knettergekke lisa loeb

HAHA! NPO-prinsesje Lisa Loeb woest op Geert Wilders: 'Hij weigert terug te nemen dat journalisten tuig van de richel zijn!'

Politiekjan 19, 18:00
Bij de NPO - op de radio gelukkig, want jongens toch - mocht prinsesje Lisa Loeb vandaag langskomen om te mopperen over Geert Wilders. Deze links engnek gelooft namelijk dat de PVV-leider door zijn kritiek op de VVD ervoor zorgt dat hij geen premier kan worden. Maar, gaat ze verder, misschien wil hij dat ook wel niet worden! Misschien saboteert hij de boel wel opzettelijk! Wat een mafklapper is dit zeg.
Toen de VVD-fractie in de Eerste Kamer bekendmaakte dat zij binnenkort voor de Spreidingswet zou stemmen reageerde Geert Wilders daar teleurgesteld op... maar toch ook met kalmte. Hij zei slechts voor de camera's dat "we een probleem" hebben. Dat is de understatement van de afgelopen 20 jaar.
Gek genoeg vindt de linkse opiniemaker / Hare Hooghartigheid Lisa Loeb dat echter veel te ver gaan. Bij NPO Radio 1 mocht ze vandaag langskomen om haar 'column' voor te lezen over dit onderwerp... en daarin gaat ze helemaal los op Wilders. Want waar haalt hij de euvele moed vandaan de VVD te bekritiseren? Hij saboteert hiermee de formatie! Doet hij dat met opzet!? Dat moet wel! Want anders zou hij toch elke keer heel lief doen wat de VVD wil?!

Loeb: Wilders doet het met opzet!

Nee, dat is geen grap. Dat is werkelijk waar haar volstrekt bezopen gesproken column op neerkomt. Probeer die enorme slis trouwens te negeren. Het is ontzettend irritant, ik weet het, maar blijkbaar kan deze mevrouw de 's' niet op normale wijze uitspreken:
Volgens Koninklijke Hoogheid Loeb "hitsjte" Wilders de asielcrisis op door af te geven op de overlast die "asjielzoekersj" veroorzaken. En dat is niet alles. Oh nee! Want hij is ook niet lief tegen journalisten. Mensen als mevrouw Loeb, dus.
"Hij weigert eerdere uitsjpraken dat journalisjten tuig van de richel zijn en de Tweede Kamer een nepparlement isj af te zwakken," mopperde het meisje. "En nu de Eersjte Kamer onafhankelijk haar Grondwettelijke taak vervult en de sjcheiding der machten hooghoudt door zich nietsj aan te trekken van de Tweede Kamer hebben we 'een groot probleem'."
Daarop maakt ze een vergelijking met Youri van Gelder, de gymnast. Die had het helemaal voor zichzelf verpest, toen hij terugkwam van een dopingschandaal. "Zo gooit ook Wildersj zijn eigen glazen in, juisjt nu hij de kansj van zijn leven heeft. En waarom? Zou hij dan sjtiekem het premiersjchap niet willen en het op deze manier proberen te sjaboteren of kan hij sjimpelweg niet andersj?"
"Ik neig naar het laatsjte," zei ze daarop. "Want dat ene zinnetje, 'we hebben een groot probleem, zegt allesj. In zijn verkiezingsjoverwinning ziet Wildersj de bevesjtiging van wat hij altijd al heeft beweert. Híj́ vertolkt de wensj van het volk. En allesj wat de verwezenlijking van die wensj in de weg sjtaat is, precjiesj, een probleem. Dat maakt zijn overwinning geen reden om zijn sjtem te matigen, in tegendeel. Die is juisjt reden om de wensj van het volk nu door te drukken."
Vervolgens beweert die halvegare dat Wilders, door de wens van "een kwart van de kiezersj" voorop te stellen, de "illusjie" creëert dat Nederland een uniforme eenheid is. Dat is namelijk niet zo. Oh nee. Er zijn ook heel veel "mensjen" die andere denkbeelden hebben, met name in de Randstad. Dat die "mensjen" de minderheid vormen (die desalniettemin decennialang het lot van ons land bepaald hebben) doet er niet toe, aldus Loeb. Nee. Zij zijn belangrijk. Heel belangrijk.

De bubbel van Loeb

En dan komt het echte hilarischae deel van het verhaal. Ze beschuldigt PVV'ers er namelijk van dat zij in een bubbel leven. Ja, echt waar! Volgens deze halvegare gestoorde gek denkenk PVV'ers dat iedereen PVV'er is. En dat komt omdat ze alleen maar omgaan met... andere PVV'ers.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met dit soort achterlijke NPO-prinsesjes. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Want alleen met jouw donatie kan DDS het partijkartel én de idiote NPO slópen!
Dit mens is echt niet goed bij haar hoofd. Het probleem is niet dat PVV'ers denken dat iedereen PVV'er is. Ze wéten dat dit niet zo is. Het probleem is dat idioten als mevrouw Loeb zelf denken dat het overgrote deel van de bevolking net zo Woke en links is als zij, terwijl onze bevolking sinds jaar en dag hartstikke réchts stemt.
Het zijn niet PVV'ers die in een bubbel leven, maar die geschifte GroenLinksers, PvdA'ers en D66'ers in de Randstad. Zíj́ houden ons land sinds jaar en dag gegijzeld en denken dat er maar een paar verloren zielen ergens in een klein dorpje zijn die een andere mening hebben dan zij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten