portraitfactorynl tweede kamer 76 65855319cb250

"WAT EEN BENDE" - Frans Timmermans woest dat Wilders Spreidingswet haat

Politiekjan 18 , 13:00
GroenLinks-PvdA voorman Frans Timmermans is woest. Furieus. Woedend. Waarom? Nou, Geert Wilders had onlangs de euvele moed om teleurgesteld te zijn in de VVD toen die neprechtse partij in de Eerste Kamer liet weten voor de Spreidingswet te stemmen. Dat vindt Timmermans Spreidingswet-lover onacceptabel. Niet van de VVD, maar van Wilders.
Deze week is een zware week voor Geert Wilders. Hij werd immers door de VVD keihard in zijn rug gestoken. De nepliberalen in de Eerste Kamer lieten immers weten voor de Spreidingswet te stemmen. Dit terwijl de partij campagne voerde tegen de Spreidingswet... én er in de Tweede Kamer óók tegen was. Of, nou ja, tegen zei te zijn.
Toen dit gebeurde liet Wilders weten dat het "een groot probleem" was. Niet zo gek. Want als Wilders dit laat gebeuren gaat hij als een gieter. Hij verliest dan werkelijk alle geloofwaardigheid. De man die tegen immigratie is gaat akkoord met een wet die het hele land in één groot AZC verandert? Het zou onacceptabel zijn.

Timmermans: Spreidingswet is GEWELDIG

Toch vindt Frans Timmermans dat allemaal onzin. Timmermans Spreidingswet-pusher wil Nederland namelijk ten koste van alles omvolken demografisch veranderen. 

Eindelijk zicht op verbetering voor Ter Apel en Budel. Opgave eerlijk delen, zodat overlast afneemt en mensonwaardige situaties worden voorkomen. Mooi, zou je denken. Maar voor Wilders een “groot probleem”. Dus nu weer dagen ruzie ipv andere problemen aanpakken. Wat een bende.

1.6K
Reply
"Eindelijk zicht op verbetering voor Ter Apel en Budel," schrijft Timmermans Spreidingswet-fanboy. "Opgave eerlijk delen, zodat overlast afneemt en mensonwaardige situaties worden voorkomen. Mooi, zou je denken."
"Maar voor Wilders een 'groot probleem'. Dus nu weer dagen ruzie in plaats andere problemen aanpakken. Wat een bende," concludeert de omvolker immigratie-promoter pur sang.

Timmermans' Spreidingswet leugens

Natuurlijk is het wanstaltig wat Timmermans schrijft. Maar het meest problematische van alles is dat die engnek keihard liegt over de Spreidingswet. Wie denkt nou werkelijk dat het "mensonwaardige situaties" gaat voorkomen?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS verzetten we ons FEL tegen de Spreidingswet én tegen de omvolkingsagenda van Timmermans. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Big Tech haat ons namelijk en doet er álles aan om ons te beschadigen. Alleen met jouw hulp kan DDS overleven en Timmermans elke dag weer aanpakken. Doneer daarom vandaag nog aan DDS via BackMe en strijd zij aan zij met ons tegen deze omvolker demografische veranderaar.
Ja, het wordt makkelijker om Kansenparels overal op te vangen - in andere delen van het land. Zij zullen vaker een bed krijgen. Maar voor de gewone bevolking betekent het juist een serieuze bedreiging van hun levensvreugde. Overal waar die Kansenparels gaan zorgen ze voor enorme overlast - en voor onveilige leefsituaties.
Maar ja, daar heeft Timmermans Spreidingswet-lover lak aan. Hij woont immers in een riante woning waar hij zich niets hoeft aan te trekken van al die integratie-weigerende, overlast veroorzakende kansenparels.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten