geert wilders 9o1a6632

WILDERS VERNEDERD: VVD in Eerste Kamer steunt controversiële Spreidingswet

Politiekjan 16, 19:40
Wat we allemaal van verre zagen aankomen is zojuist inderdaad gebeurd. De Eerste Kamerfractie van de VVD laat weten dat zij de controversiële Spreidingswet toch steunt. Daardoor worden alle gemeenten in ons land binnenkort geconfronteerd met zich misdragende Kansenparels. Dit stemgedrag van de VVD is een mes in de rug van Geert Wilders. Gaat de PVV'er dat accepteren?
De Tweede Kamerfractie van de VVD zegt (opeens) tegen de Spreidingswet te zijn. Dilan Yesilgöz heeft duidelijk gemaakt dat zij en haar partijgenoten de wet niet slim vinden - en willen dat de Eerste Kamer er tegen stemt. Ja, oké, ze zei ook dat er "echt geen dictaat van de lijsttrekker" kwam, maar dat was niet zo heel relevant. Haar boodschap was duidelijk.
Blijkbaar was dat allemaal toneel. De Eerste Kamerfractie van de nepliberalen heeft zojuist namelijk laten weten dat ze voor de wet gaan stemmen. Daardoor wordt de wet aangenomen door Senaat... en wordt zij dus officieel beleid. 

Wilders vernederd

De Spreidingswet wordt Nederland door de strot geduwd. En niet alleen Nederland, maar met name ook de PVV en haar leider Geert Wilders.
Wilders mag dat natuurlijk niet accepteren. Helaas twijfelt geen mens eraan dat hij dat wél gaat doen. Wilders en zijn kompanen hebben de afgelopen weken namelijk meermaals bewezen dat ze meer dan bereid zijn om álles te slikken, zolang ze maar mee mogen regeren.
Daarom kunnen we nu rekening houden met twee mogelijkheden:
1. Wilders roept dat de wet in de ijskast gaat bij Wilders I. Dus dat ze uitvoering ervan uitstellen - tot de Raad van State of een vrolijke rechter ze alsnog dwingt in actie te komen of
2. Wilders laat het allemaal gebeuren en roept dat het zijn schuld niet is; dat hij voor een voldongen feit is komen te staan en dat kiezers het hem dus niet kunnen aanrekenen.
Voor nu heeft Wilders publiekelijk gereageerd op Twitter. Zijn commentaar op deze beslissing van de VVD? "Mijn hemel."
Daar gaan de nepliberalen ongetwijfeld heel erg van onder de indruk zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten