screen shot 2024 01 16 at 162901jpg

KIJK! FVD Senator legt uit waarom hij tegen de Spreidingswet stemt: kansenparels vernielen hele dorpen

Politiekjan 16, 15:00
Joris van den Oetelaar, Eerste Kamerlid van Forum voor Democratie, heeft vandaag in de senaat uitgelegd waarom zijn fractie in de Senaat tegen de controversiële Spreidingswet gaat stemmen. De reden is simpel. De massa-opvang van kansenparels bij dorpen en steden is schandalig. Het zorgt voor enorme overlast.
Van den Oetelaar ging samen met andere FVD'ers naar dorpen bij azc's. "Wat wij daar hoorden en aantroffen is nog schokkender dan verwacht," legde hij uit. "Een vrouw met een rollator die werd aangerand," gaf hij als één van vele voorbeelden van kansenparels die zich enorm misdragen.
"Een kroegbaas vertelde ons dat hij eens een asielzoeker 45 minuten in bedwang heeft moeten houden tot de politie kwam," zei de FVD'er ook. En dat is geen uitzondering. Sterker nog, in sommige AZC-dorpen (Hallo Budel, Hi Maarheeze!) zorgt de lokale bevolking zelf voor privébewaking omdat de politie haar werk niet doet.
Kijk maar:
"Deze wet is een enorme aanslag op de democratie," ging Van den Oetelaar verder. "Er moet democratisch draagvlak zijn" voor de wet, legde hij daarop uit, én voor de daadwerkelijke plaatsing van nepvluchtelingen bij een dorp of stad. Dat kan niet zomaar even bepaald worden door de hoge dames en heren in Den Haag. De lókale bevolking moet daarmee akkoord gaan.
(Oproep gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de massa-immigratie. Wij zullen dit soort gekte ALTIJD bestrijden. Helaas betekent dit dat Big Tech ons haat én bestraft. Daarom hebben we jou nodig. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het knettergekke immigratiebeleid van het partijkartel elke dag weer te bestrijden!
De spreidingswet gaat natuurlijk van het tegendeel uit. Den Haag bepaalt, de gemeenten en dus de lokale bevolking hebben dat maar te slikken. Als ze dat niet willen hebben ze pech gehad. De bovenonsgestelden in Den Haag willen het. Dus, tja, jammer dan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten