portraitfactorynl tweede kamer 76

FRANS TIMMERMANS DRAAIT DOOR vanwege onderhandelingen: 'Dit was NIET de afspraak!!!'

Politiekjan 16 , 20:00
PvdA-GroenLinks of GroenLinks-PvdA opperheer Frans Timmermans is vandaag heel boos,. Hem is namelijk ter ore gekomen dat PVV, VVD, NSC en BBB al over 'beleid' onderhandelen met elkaar. En dat mag niet, vindt hij. Er moeten namelijk éérst harde afspraken over de rechtsstaat komen!
De PvdA heeft zich nooit iets gelegen gelaten aan de rechtsstaat. De partij melkt Nederlanders totaal uit, bestaande regels en afspraken worden keihard genegeerd, het eigendomsrecht bestaat niet bij de partij en, oh ja, de PvdA was ook nog eens voor een ronduit dictatoriaal coronabeleid.
Maar nu opeens vindt de partij de rechtsstaat heel belangrijk. Waarom? Omdat de PVV mogelijk gaat regeren. Hilarisch.
Hoe dan ook, Frans Timmermans is vandaag woest. Heel woest. Hij heeft namelijk ontdekt dat PVV, VVD, NSC en BBB al met elkaar onderhandelen over beleid, en niet alleen maar met elkaar over de rechtsstaat praten.
Volgens Timmermans is dat een schande - en in strijd met de afspraken die eerder gemaakt zijn met informateur Ronald Plasterk. Daarom eist hij samen met PvdD'er Esther Ouwehand op hoge toon een "brief" van Plasterk. En snel een beetje:
Helaas voor Timmermans is er een klein probleempje. Hij heeft namelijk een screenshot toegevoegd van de afspraken met de informateur. Daarin staat bij punt 1 dat er inderdaad eerst gesproken wordt over het waarborgen van de rechtsstaat.
Maar vervolgens staat bij punt 2: "Indien naar het oordeel van deze vier partijen op punt 1 overeenstemming ontstaat, vervolgens te onderzoeken of er een reëel perspectief is op het bereiken van overeenstemming over onderwerpen zoals 1. migratie, 2. bestaanszekerheid, 3. goed bestuur, veiligheid en stabiele overheidsfinanciën, 4. internationaal beleid en gezond ondernemersklimaat, 5. klimaat, stikstof, land- en tuinbouw en visserij."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met linkse engnekken als Frans Timmermans. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Want onze anti-Timmermans houding wordt keihard afgestraft door Big Tech. Ons bereik wordt beperkt en onze inkomsten dus ook. Alleen met jouw hulp kunnen we GroenLinks-PvdA en die Europese vetklep elke dag weer bestrijden. Doneer dus aan DDS via BackMe en strijd zij aan zij met ons tegen die globalistische linkse mafkels!
Met andere woorden, als de partijen elkaar vertrouwen wat de rechtsstaat betreft was de afspraak om het vervolgens inhoudelijk over deze 5 onderwerpen te hebben. Als PVV, VVD, NSC en BBB dat nu doen houden ze zich dus letterlijk 100 procent aan de afspraken. En Timmermans zelf bewijst dat met zijn screenshot.
Dat deze man anti-patriottisch is, doorgeslagen links, elitair en globalistisch wisten we al. Maar dat hij ook nog eens dommer is dan een gehandicapte aap met een iq-probleem? Dat is nieuw.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten